Mediha99 Minisanne12 16+4 bugün görüş ve cinsiyet günümüz dü kendisi çok uğraştırdı göstermedi ama erkek onaylandı 💙🫂
Demir00 Mediha99 bizimki de 14. Haftada. 11 ve 12 de doktorumuz bir şey görüyorum ama kan dolaşımına bakınca kordon var arada dedi. Eşim de kordon aradaysa ve erkekse bu kadar rahat olamazdı bence kız diyor. Hiç bilemedik çok merak ediyorum 🫣
Mr29 Mediha99 aynı hafta ve gündeyiz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin😇 Biz daha öğrenemedik merakla bekliyorum önümüzdeki hafta kontrol bakalım 😍
Nazli-61 Sevval0308 evet inşallah sağ Salim sizde gelirsiniz bu günlere sağ Salim kavuşursunuz bebeklere 😍
Sevval0308 Nazli-61 amin canım rabbim.hepimizinkini bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamina erdirsin 🤎
Mediha99 Demir00 12. Haftada gittiğimizde erkek demişti %80 bugün kesinleşti sizinde hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🌹
SheeR Minisanne12 26+2 Kız 🥰 kaynana kayınbaba sorunsalı haricinde bi sıkıntımız yok Allaha cok şükür 😂😂😂
Zynpkn Ceyq Ceyq bende de olmuştu kanama hatta sonrasında leke ama 8+5 deyim şuan ce çok şükür geçti 1 haftadır. Hiç takılma herşey güzel olur 🥰
zeyneepppsultannn Zynpkn ayy benim de ilk gebeliğim 8+4 benim ki de🤭 benim karın ağrım oluyor hafif hafifi sende de oluyor mu canım tedirgin oluyorum da
aysegulsonmez 39+3 ve gelmeyen bir prensess hep erkekler geç gelir kızlar beklemez dediler ama bizimki gelmiyor ve biraz kiloluyuz😊😊
CeydaST Minisanne12 29.hafta bugün 🥰 oğluşum olacak. Gayet keyifli gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder hep
Hilalttk16 Minisanne12 evet bana da aynısı dendi %60 doğumdan sonra geçiyor ama doğumdan bir süre sonra mutlaka baktır dedi