arirangg anneoluyoruuumm16 Yok canım hem adetin gecikmiş hem de neredeyse 5 çıkmış beta. Kesin pozitif
Cinarsaitinannesi anneoluyoruuumm16 bence yarın tekrar kan ver aklinda kalacak böyle bekledikce daha cok stres olacaksın
anneoluyoruuumm16 Betbet98 yaa inşallah canimmm çok istiyoruz daha 5 aylık evliyiz ama ikimizde çok seviyoruz bebekleri
Cinarsaitinannesi anneoluyoruuumm16 bence artacak değerin çünkü tam sınır da daha once çok düşük çıkmış sen git yine kan ver bu sefer kocana söyleme eger varsa supriz yaparsın hayırlısı olsun inşallah 🤲
Dbebek12 anneoluyoruuumm16 ben ilk verdiğimde adetime 1 hafta vardı 3.18 çıktı iki gün sonra tekrar verince 11.8 di yükselmişti takip edin bence
anneoluyoruuumm16 Dbebek12 işte benimde aklım karışıyor. Sizin adetten önce 3.18 çıkmış benim adet gecikti 3 gün 4.88 çıkıyor bir terslik olmasından korkuyorum
anneoluyoruuumm16 Cinarsaitinannesi bulunduğum yer köy yeri canım. Sonuçlar bir gün sonra çıkıyor. Sağlık ocağı ile evimin arası da bayağı var. Vallaha iki gündür yürüdüm karnım belim ağrıdı. Bu sefer eşimle gidicem acilde verip iki saate sonuç alcam 😂
Dbebek12 anneoluyoruuumm16 geç döllenme olabilir sizin takip edin çünkü bana acildeki doktor eğerki bebek olmasa değer 1.20 nin üstüne mümkün değil çıkmaz birşeyler var demişti bende şaşırdım
Naz1616 anneoluyoruuumm16 benim adetim 10 gecikti 2.0 çıktı negatif derken 45. Gün hamile olduğumu öğrendim 2. Ay adet görmeden yumurtlama görmüşüm sizin daha çok az gecikmeniz var geç döllenme olma ihtimali var yükselir inşallah çok sınırda bir sayı çünkü
Cinarsaitinannesi anneoluyoruuumm16 boylesi daha iyi o zaman ama aynı yerde vermezsen deger farkli çıkabilir bilgin olsun istersen hem saglik ocagindan hem acilden ver duzenli takip icin hemen sonuç için acilde vermen daha iyi
anneoluyoruuumm16 Dbebek12 benim aile hekimi de kist var mı diye sordu. Yok dedim ilk defa gecikti dedim. Adet olmazsan haftaya bir daha gel dedi. Ay ona gideceğime kadın doğuma giderim
anneoluyoruuumm16 Betbet98 rabbim isteyen herkese versin inşallah canım. İnşallah benimkide pozitife döner
Betbet98 anneoluyoruuumm16 döner inşallah kuzum yine kan ver değer artıyorsa gebelik sağlıklıdır. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Seher112 anneoluyoruuumm16 bence var gibi senin benim ilk gebeliğimde adet günü 26 ile öğrenmiştim şimdi de adete 2 gün kala 71 şe öğrendim