anneoluyoruuumm16 Arkadaşlar benim beklenen adetim 25 martti. Normalde çok düzenlidir. Ben adetim gecikince heyecanlandım. Eşimde bekle bir hafta 10 gün geçsin sonra doktora gidelim dedi. Ama hamileysem oruç tutmak belki sakıncalı olur diye ben dayanamayıp kan verdim. Kocamdan gizli. HCG 4.88 çıktı. Doktor birkac gün sonra tekrar yapalım dedi. Bende eşime söyledim böyle böyle diye. Başta çok sevindi. Değerim yükselmiş dedim. Sonra 4.88 negatif diye üzüldü . Niye gittin ki falan diye çıkıştı bana. Belirsizlik içinde kalıyoruz diyor. Siz olsanız napardiniz
Seher112 anneoluyoruuumm16 bence geç döllenme olabilir çok sınırda çıkmış 2 gün sonra tekrar ver 2 katı yükselirse var demektir
anneoluyoruuumm16 Minisanne12 bende dayanamıyorum işte beklemeye falan o yüzden acele ettim. Son adet tarihine göre 4 hafta 3 günlük olarak görunuyor inşallah yukselir
anneoluyoruuumm16 Seher112 normalde hamilelikler kaçıncı haftada öğreniliyor bilmiyorum. Benim sat 25 subatti. 4 hafta 3 günlük yazıyor hesaba göre. İnşallah erkendir daha ondan düşüktür. Birde 13 Mart’ta da kan testi vermiştim 0.2 çıkmıştı. Sonra ovulasyonu değerlendirdik. Şuan 4.88 inşallah yukselir
Seher112 anneoluyoruuumm16 bence var gibi senin benim ilk gebeliğimde adet günü 26 ile öğrenmiştim şimdi de adete 2 gün kala 71 şe öğrendim
Anneadaylari34 anneoluyoruuumm16 baya sınır da çıkmış geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrarlayın yüzde 60 artması gerek hayırlı haberler alırsınız inşallah
anneoluyoruuumm16 Anneadaylari34 amin inşallah evet çok sınırda elimden gelse şimdi yine kan vercem de kocam bekleyelim pazartesiye kadar diyor
Anneadaylari34 anneoluyoruuumm16 pazartesi olmasa da cuma tekrar kan verebilirsiniz beklenen adet tarihi ne erken gebelik testi de yapabilirsiniz insan sabır edemiyor çok iyi biliyorum kac tane test yapmıştım evde hattı hesabı yok
arirangg anneoluyoruuumm16 Bu değer neredeyse pozitif. Bir gün sonra kan verseydin direkt pozitif görürdün. Hamilesin sen iyi yaptın söylemekle de. Artacak değerin inşallah🥰
anneoluyoruuumm16 arirangg yaaa inşallah pozitif olur. Eşim üzülüyor negatif diye sabahtan beri ilk çok sevindi yükselmiş diyince. Ama 5 in altında diye buruklasti canım adam
Burnumageliyoduslkmsn Kan vermekle iyi yapmışsınız ama eşinize söylemekle bana göre erken davranmissiniz ben olsam bekler 2 gün sonra kan verince değerinde artış varsa söylerdim onlarda heyecanla bekliyorlardır çünkü bu arada bencede var içime öyle doğdu niyeyse ,🌸🌸
anneoluyoruuumm16 Burnumageliyoduslkmsn ama yalan söyledim ona başka yere gidiyorum diye aile hekimine gittin İçim hiç rahat etmiyor ona yalan söyleyince
anneoluyoruuumm16 Anneadaylari34 erken gebelik testi aldım yaptım dün. Hayali çizgi vardı emin olamadım kan verdim canjm sonhcu bugün aldım. Yarın tekrar kan testi versem belli olur mu
arirangg anneoluyoruuumm16 Yok canım hem adetin gecikmiş hem de neredeyse 5 çıkmış beta. Kesin pozitif
Cinarsaitinannesi anneoluyoruuumm16 bence yarın tekrar kan ver aklinda kalacak böyle bekledikce daha cok stres olacaksın