Setny Anneler sizin şafaklar kaç benim son 9 gün tekli sayıları düştüm heyecan çok haftaya cuma doğum var
beyzacmvrc defneemom aaa kuzum sen doğum yaptın mıı 😍 hayırlı evlat olsun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin inşallah normal mi sezaryen mi oldun☺️
_Deniz1 defneemom ya bir şey sorcam ilk gebeliğin mi doğumdan sonra bebeğe bakmak zor mu içerde mi iyi dışarı da mı 😅
Bir_prens_annesiiiii defneemom bizde de 6 gün kalmıştı doğum gerçekleşti şimdi 19 günlük olduk çok şükür 🥰
Asilinannesi16 yagizegemom Ah be bacım bi sen bide ben doguramicaz galiba valla hep görüyorum seni kendimi yalniz hissetmiyorum sayende 🤣🤣🤣🤣🥰
yagizegemom Asilinannesi16 ay valla tık yok kuzum bende burda gördükçe yalnız olmadığımı hissediyorum 🥲 nasıl doğurcaz biz🥹🥹
Htc6138 Setny rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel günlerini göreceğiniz varlığına hergün şükür edeceğiniz hayırlı bi evlat olsun inşallah 🥰❤️
Setny 2pasaannesi hayırlısıyla girip çıkın inşallah bu mübarek ayda mübarek günde sağlıkla alın kucagınıza