Eflinnisa cansbade genoks firmasına yaptırdım trabzondayım fiyat değişiyor heraldi şehir olarak başka yaptıranlar bu firmaya farklı fiyat vermişler
D-ua Eflinnisa bende bu firmaya verdim daha dün. Bölge bölge değişiyor. Bir de sizi doktor yönlendirdi ise doktor da komisyon alıyor.
Backtoblack Dmtaltn nipt plusa mı yaptırdınız acaba? Ve haftasonu dahil mi 1 haftada çıktı? Benim 1.5 hafta oldu sonuç yok merak içerisindeyim :(
Hayal02 Backtoblack bende 25 martta yaptırdım 560 dolar gibi bir ödeme yaptım sonucumu bekliyorum hala ..
Hayal02 Backtoblack panorama da yaptırdım 6 sına kadar raporlanır demişlerdi bana inşallah yarın güzel haberler alırız
Nazzz35 Hayal02 sonucunuz çıktımı acaba ? Birde hill turkey test sonucu sorgulama alanından sorgulama yaptığınızda bir bilgi veriyor mu ?
Hayal02 Nazzz35 merhaba hayır malesef sonucum hala çıkmadı 14 gün dedikleri için yarın ve cumartesiyi de beklicem ama biraz geç geldi uygulama şekilleri genelde bir hafta içinde sonuç alınıyor çünkü .. siz de mi orda yaptırdınız acaba
Hayal02 Nazzz35 Nazzz35 yok yapmadım sürekli firmayla iletişime geçiyorum yarın bir umut bekliyorum açıkcası
Nazzz35 Hayal02 bende 27sinde verdim bekliyorum burda aynı gün kan verdiğimiz bir arkadaşınki çıkmışta bende bekliyorum sabırsızlıkla Bir kere internet sitesini kontrol edebilir misiniz ?
Nazzz35 Hayal02 bendede aynısı yazıyor . Bekleyelim bakalım inşallah tez zamanda güzel haberler alırız 😊