GaMze-koran35 3.bebegim olucak inşallah en küçük oğlum 6 yaşında çok heyecanlandık sabırsızlıkla bekliyoruz sizlerin kaçıncı haftası kaçıncı bebeğiniz…
Sibzaf GaMze-koran35 4+3dün ki betam 1000 bügün doktora gittim kese görünmedi henüz erken dedi perşembe yeniden gidicem
GaMze-koran35 Sibzaf sağlıkla alın inşallah bebeğinizi bende kan. Verdim yarın alicam sonucu ama erken daha o yuzden gitmiyorum bekliyorum
Yenibirannee GaMze-koran35 hayirli olsun.. benim 19 aylik kizim var suan 2. Bebegimi bekliyorum 11+4 haftaligim
Eyvahvaveyla 7+0 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 İlk haftalarda adet sancısı gibi oluyordu son bir kaç gündür hiç belirtim yok
buusur Eyvahvaveyla aynıyız benimde birara mide bulantım geçmişti şimdi yeniden başladı sağlıkla kucağımıza alalım💕
GaMze-koran35 Ozlm_31 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü daha erken sürekli gitmeye gerek yok zamanı var küçücük çünkü şuan
GaMze-koran35 Ozlm_31 canim ben şimdi sonuç aldım adetim 2 gün geçmişti verdim sonuç 382 sizce normal mi
GaMze-koran35 Ozlm_31 canım gittim bugün karından keseyi gordu doktor değerim 2 günde 3955 olmuş gayet iyimis