_Ceyda_ 1kucukbaby duş sonrası göbek daha da şişiyodu veya gaz toplaması da etkili oluyordu 26 haftalık hamileyim hala daha bi gün daha şiş bir gün daha sönük oluyor 😂😂
1kucukbaby _Ceyda_ içim rahatladı herkes yaşamış demek ki normal devam ediyoruz evde dikkat ediyorum ama demek ki bi şekilde soğuk alıyoruz☺️
Berrin- 1kucukbaby ama bugun 12 haftalık olduk sabah uyandım karnıma baktım haihşf şimiş gaz değil ama farkettim ve gece bebeği hissettim ya kagası ya ayağı ama hissettim kimsi erken vs der ama valla hşssettim😍😍
tazegebe58 1kucukbaby bende haftaya cinsiyetini kesinleştirmek için gideceğim doktorum iki hafta önce %80 kız demişti bizde heyecanlıyız 👼🏻☺️
1kucukbaby tazegebe58 aaa ben her ayın başında gidiyorum yatıyordu görünmüyordu bu sefer umutluyum haftaya buraya da yazın bende size haber veririm hayırlısıyla cinsiyet mühim değil sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
tazegebe58 1kucukbaby merhaba geçen hafta cinsiyetini söylerim demiştim bugün kontrolüm vardı prensesim geliyormuş 11 haftalıkken bile doğru tahmin etmiş doktorum 💖👼🏻 Siz öğrenebildiniz mi acaba ☺️
1kucukbaby Yusufemir-2023 bende merak ediyorum heyecanlı geçiyor bazen hamile değilmişim gibi hissediyorum bazen de göbeğim geriliyormuscasına cıkmıs hissediyorum ☺️☺️
Smootie 1kucukbaby evet o haftalarda hep oluyor insan kendini hamile gibi hissetmiyor hiç 😅😅 ama normalmis korkma karnın büyüyünce gececek😅 genelde 26-27 haftada geciyor artık😅