1kucukbaby 16 haftalık hamileyim arada göbeğimin çok çıktığını arada ise küçülmüş gibi hissediyorum sizde böyle hissediyor musunuz
Mhtpflz 1kucukbaby o haftalarda banada olmuştu ve halende öyle mesela bazen küçük geliyor bazen büyük🤣
_Ceyda_ 1kucukbaby duş sonrası göbek daha da şişiyodu veya gaz toplaması da etkili oluyordu 26 haftalık hamileyim hala daha bi gün daha şiş bir gün daha sönük oluyor 😂😂
aysuyenihayat O haftalarda bende aynısını yaşıyordum neden aynı durmuyo diyodum 😂😂😂 şimdi 29+3 teyim maşallah git gide büyüyo 😂❤️💙
1kucukbaby aysuyenihayat maşallah sizlere ya ben iştahsızlık yaşıyorum sabah sağlam bir kahvaltı yapıp akşama kadar duruyorum canım hiç bişi yemek istemiyor o yüzden tedirgin oldum ☺️
1kucukbaby Sug1 pazartesi kontrole gideceğim ama içim içime sığmadı normal demek ki yanlız değilim maşallah sizlere sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏼
1kucukbaby tazegebe58 aynıyız demek ki heyecanla bekliyoruz haftaya cinsiyetini öğreneceğiz heyecanlıyım ayda 1 gidince de doktora bazen böyle sorular geliyor aklıma ☺️
aysuyenihayat 1kucukbaby yok yok içinizi ferah tutun o göbeğin fazla çıktığını hissettiğiniz zamanlarda gaz birikmesi oluyo ondan kaynaklı büyük gözüküyor
Sug1 1kucukbaby normal bir durum bence. Ben de sizin gibi sabah kahvaltı yapıp akşama kadar bir şey yemiyorum. Öğlen yoğurt ya da meyve yiyerek geçiriyorum. Bebeğimin gelişimi ve kilosu normal dedi doktorumuz. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻🧿
tazegebe58 1kucukbaby bende haftaya cinsiyetini kesinleştirmek için gideceğim doktorum iki hafta önce %80 kız demişti bizde heyecanlıyız 👼🏻☺️
1kucukbaby Mhtpflz çok sevindim sorun var gibi hissettim bizlerde büyüyüp kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah 🙏🏼☺️
1kucukbaby Sug1 amin iştahım çok yok en azından sabah sağlam kahvaltı yaparım tok tutar vitaminleri alırım öyle devam ederim çok teşekkür ederim cevapladıgınız için 🌸
Virgohome Ahahaha daha dün gece eşime aşkım göbeğim küçülmüş diyordum hahahah 30 haftalığım bi küçük bi büyük gibi bende anlamadım bahaha