berivanarkac15 Burnumageliyoduslkmsn linç yicemi bildiğimi için değil çok asalakca cevaplar veriyorsunuz fazla muhatap olmak istemedim
guzelanne01_ berivanarkac15 biz sana asalakça soru soruyorsun dedikmi ki sen bize asalak diyorsun neyse 😵💫
Burnumageliyoduslkmsn berivanarkac15 çok asalakca sorular soruyorsun o zaman sende kendi sorduğun soruya bakta bana öyle laf et atomu parçala demedik sadece biraz düşün azcik ya zorla
Eemoom berivanarkac15 asalakca soru sorarsan öyle cevap alırsın bayan çok zeki. Akıllıca mantıklı soru mu sordun akıllıca cevap bekliyorsun ?
guzelanne01_ Pembesarelle2 zararlı olacağını düşünmüyormusunuz🤦🏻♀️ Ben yorumlara karışmamda bu düşünülecek bişey bile değil anne karnındaki bebekle annenin kulağı ne alakaki
Pembesarelle2 guzelanne01_ Ahhh ne diyim kuzum neyin ne olduğunu bende biliyorum fazla tepki yiyeceği belli zaten yiyorda , kalbini mi kırayım bu mübarek günde En tatlı dille cevap verdim , bende biliyorum neyin ne olduğunu
Eylulmom_ berivanarkac15 internette işitmesine zarar verir yazan bilgi bebek doğduktan sonra olmasın 😅😅anne karnındaki bebeğe ne gibi zararı olabilir yüksek sesle müzik dinlemenin yok daha neler 😱
nilsmomy berivanarkac15 ya bebek seni zor duyuyo senin kulaklığınla dinledğin müziği nerden duyacakta işitmesi zarar görecek