berivanarkac15 Kizlar müzik dinlemeyi çok seviyorum kulaklıkla özellikle iş yaparken falan yüksek sesli müzik bebeğe yada işitmesine zarar verir mi sizce? İnternette işitmesine zarar verir diyor Allah korusun bilgisi olan varmı???
Esraliiii berivanarkac15 anne karnındaki bebeğin kulağına,sizin kulaklıkta ki ses nasıl gidecek ki dinlemeyin i zaman madem öyle yaziyor
Burnumageliyoduslkmsn Linç yiyecegini bildiği için kaldırmış kabak sana patladı diyorum en dogurganimiz bunu nasil sorar djsjdjjdjdjf Esraliiii
berivanarkac15 -Bal123- ironi değil video izlerken bı bayanın böyle bişey dediğini izledim internette araştırırken bazı yerler doğruladı merak ettim için soruyorum dalga geçilecek bı konu değil
berivanarkac15 guzelanne01_ arkadaşlar lütfen gidin espiri postlarina bunu yazın tecrübesiz biri olarak böyle bi soru soruyorum sürekli karşıma çıktığı için merak ettim ve sormak istedim boş boş kelimeler yazıp internetinizi harcamayın
Pembesarelle2 berivanarkac15 Zararı olacağını düşünmüyorum kuzum Sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah 🌸
guzelanne01_ berivanarkac15 inanki ne dalga geçiyorum ne de espiri sadece gerçekten merak ettim ciddimi soruyorsun😵💫🤦🏻♀️Yani herşeyi anlarımda tecrübesizlik olmasını bunun mantığını kuramadımki Senin kulağınla bebeğinin kulağının alakasını nasıl kurdun
berivanarkac15 Pembesarelle2 böyle yorumlar okumak isterdim çok teşekkür ederim İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️❤️
guzelanne01_ Pembesarelle2 zararlı olacağını düşünmüyormusunuz🤦🏻♀️ Ben yorumlara karışmamda bu düşünülecek bişey bile değil anne karnındaki bebekle annenin kulağı ne alakaki
Eemoom @berivanarkac15 senin kulağına taktığın kulaklıktan müziğin sesi nasıl karnında 7 kat deri altında kesede suyun içinde ki bebeğe gidip kulağına ve işitmesine zarar verecek ? Şaka mısınız cidden ya. Bunlar ne saçma sapan sorular. Azıcık aklınızı mantığınızı kullanın. Ona kalırsa internette her şeyle ilgili her şey yazıyor. Siz akıl ve mantığınızı kullanıp düşünmeden böyle her okuduğunuz şeye inanıyor musunuz cidden ya. Vay halinize eğer öyleyse
berivanarkac15 Neden böyle acayip cevaplar veriyorsunuz böyle bişey okuduğum için sozinde bilginizi almak istedim bu linç ne
guzelanne01_ berivanarkac15 Ben saygı duyuyorum ama soru ilginç hamile olduğunda düğün salonuna gidiyoruz kulaklığın bin katı olan bir ses yeni doğan bebekli annelerde geliyor kulağına nasıl zarar verebilirki🤦🏻♀️
berivanarkac15 Burnumageliyoduslkmsn linç yicemi bildiğimi için değil çok asalakca cevaplar veriyorsunuz fazla muhatap olmak istemedim