Feyzanur09 Ygunver bende sigara kullanıyodum çok şükür ki tiksinerek bıraktım, kokusuna dahi tahammülüm yok. Tiksinmediyseniz ancak bebeğinizin sağlığını düşünerek bırakabilirsiniz başka çaresi yok maalesef😑
2023Mucizem Ekmek 🥲 önce yemiyordum ama sürekli bastırmak amaçlı ekmekle yiyorum bi şeyleri . Bide muz cok yedim . Havalar ısınsa karpuz , çilek yesek aşermekten ölcem yakında . Tadı kötü oldugu için sevmiyorum kışın olanları
anneolmakzoramagulusuyeter_ Ozoooo limonnn deli gibi yiyorum bugün zor tuttum kendimi mideme zarar vermeye başladı 🥺
Baby-2023 Luzumuyok ay ben de öyleyim yaaa. Tavuk felan hiç canım istemiyor. Eskiden ne güzel yerdim kahve ve çaya çok düşkündüm şimdi kokusu bile mide bulandırıyor. Hiç de geçmeyecekmiş gibi :(
monagra Gmzglsh valla her şeyime baktırdım zaten ailem süt işi yapıyor, çocukluğumdan beri kalsiyum sorunum olmadı ama demirim düşük olduğu için geçen ay demir hapı başladı doktorum
Busracft Ozoooo ekşi çorbalar meyveler. Ekşi olan herşey 😋😋 tatlıyı çok sever ve yerdim ama bu hamilelikte hiç gözüm görmüyor.
Luzumuyok Tubakasap ben hepsinden tiksindim et tavuk balık aklıma gelmesin ama zor da olsa et yemeğe çalışıyorum