Sanathanim O kadar çikolata severdim hamileliğimden beri 2-3 kez yemişimdir. Ama geçen canım cips çekti yedim ilk defa🥴
2cocukluanneeee Kahve ama türk kahvesi hamile değilken zaten günde 6 7 kere içiyordum biliyorum zararlı ama asla vazgeçemiyodum hamileliğimin ilk 4 buçuk ayı aşırı aşerdiğim için ağlaya ağlaya günde 1 kere içtim 2 haftadır biraz iyiyim şimdi günde 2 kere içiyorum
Ppzgz 2cocukluanneeee ben günde iki tane içiyorum çay desen sabah bir bardak akşam illa iki bardak oluyor şekersiz nescafe içmem sütüme katıyorum siyah nescafe bu saatlerde içiyorum 8aylık olduk çok şükür sıkıntı yok herkesin bünyesi farklı tabi ben bazı şeylerin psikolojik olduğunu düşünüyorum 🤗
Gozde94_ 2cocukluanneeee kafeinsiz türk kahveleri var aslında tamamen kafein yok değilmiş ama diğer kahveye göre yarısı kadar tadı ve kopugunde hiç fark yok ben de sizin gibi baya içiyorum çocuk sahibi olmak istedigimden ona geçtim
Nrcn91 Ekmek arası kaşar ve domates 😂😂😂 midem kazınınca ilk aklıma gelen şey. Normalde cok canım cekmez. Birde meyve iyi geliyor
Beggg Ozoooo şu an 2 aylık olduğumuz için canım pek bir şey istemiyor sadece mayhoş ekşimsi tatlar hoşuma gidiyor. Canım hiç tatlı çekmiyor,et falan da bazen hiç görmek istemiyorum. İlerleyen zamanlarda değişir inşallah bu durum😅