Aaysenurd_ Doktorum 3 beyazdan uzak dur dedi un tuz şeker. Fakat mümkün değil duramıyorum. Eşim fitness antrenörü. Aldığım kiloları kolayca vereceğim salonda biliyorum ama yine de korkuyorum bazen yemekten. Napalım kızlar can boğazdan gelir. Güzel olan her şey zararlı🥺
asyagibi Ozoooo kore noodlları varya onlardan yiyorum canım soslu yagsız olanlardan yiyorum 🥺 ne kadar yemek istemesem de ayda 1 yada 2 kere yiyorum cok seviyorum 5-6 senedir bagımlısı olduğum tek şey 🥺
Z72r47asel Ozoooo Herşeyden vazgeçtim 33 haftalık oldum hala kusmam devam ediyor yemek yiyemiyorum doktor ilac verdi ama faydası yok mide yanması da eşlik edince ne yapacağımı bilemiyorum artık sağ salim doğsa rahatlicam ilk hamileliğim kızım olacak Allah’ın izniyle 🤲😌❤️
Nurdan1604 Cansuelicin amiiin çok teşekkür ederiz 💓❤️🤲🏻 siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻💓 tüm bebişler sağlıkla gelsin 🤭
Luzumuyok Tubakasap ben hepsinden tiksindim et tavuk balık aklıma gelmesin ama zor da olsa et yemeğe çalışıyorum
Luzumuyok Tubakasap ben hepsinden tiksindim et tavuk balık aklıma gelmesin ama zor da olsa et yemeğe çalışıyorum
Feyzanur09 Ygunver bende sigara kullanıyodum çok şükür ki tiksinerek bıraktım, kokusuna dahi tahammülüm yok. Tiksinmediyseniz ancak bebeğinizin sağlığını düşünerek bırakabilirsiniz başka çaresi yok maalesef😑
2023Mucizem Ekmek 🥲 önce yemiyordum ama sürekli bastırmak amaçlı ekmekle yiyorum bi şeyleri . Bide muz cok yedim . Havalar ısınsa karpuz , çilek yesek aşermekten ölcem yakında . Tadı kötü oldugu için sevmiyorum kışın olanları