GULMUSTAFA-2011 sevimlikek bende çok tatlı şeyler yiyorum ama henüz cinsiyeti belli değil cuma randevum var jnsallah belli olur sizin kaçıncı haftada belli oldu
munevver46 Hanimlar 4 aylık hamileyim ve arka kısmımdan kanamam oldu sizce sebebi nedir ve ne yapmam gerekiyor bir bilgisi olan varsa geri dönebilir misiniz acil
asyagibi Ozoooo kore noodlları varya onlardan yiyorum canım soslu yagsız olanlardan yiyorum 🥺 ne kadar yemek istemesem de ayda 1 yada 2 kere yiyorum cok seviyorum 5-6 senedir bagımlısı olduğum tek şey 🥺
Kayaozge Eluf Benim 36.haftama kadar her şey normaldi ama 36 dan sonra iri büyük bebek dedi umarım bu tükettiğim tatlılardan değildir
AylnDogn Ozoooo meyve süt kızartma az yağlı özellikle biber kızartması çorba turşu ve eksi şeyler. Tatlı canim çekmiş olsa bile yiyemiyorum migdemi bulandırıyor
Ozoooo AylnDogn bende hamile olmadan önce yediğim şeyleri yiyemiyorum brokoli karnabahar pırasaya özellikle bayılırdım ağzıma alamıuorum
TozluToprak Ozoooo limonlu soda. Hergün. Hamileligimin ilk ayindan beri. Hergün iciyorum. 36 haftaligiz.
Nurdan1604 Yason bizim de 27+2 kız bebek 🤩ben hep ekşiciyim 💓 18 Eylül son regl tarihi aynılar bizim bebişler 💓🤭 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
ballikedii Ozoooo 23. Haftaya kadar 9’kg aldım ve patates kızartması tatlıııı Allahım 7-24 yiyebilirim