123esr_ selinsmother maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah canım. Ne yedin bana da söyle bebem için bende yiyeyim
selinsmother 123esr_ kusmalı gebelik geçiriyorum canım midem bulanmadığı zamanlarda da abanıyorum . Yumurta süt kaşar kuruyemiş felan hiç yemedim
Emineedrk ebruli1 ben zorunlu sezeryan olucam canım vajinal varisten dolayı doktorum ne yiyosan devam et zaten sezeryan olucaksın ele avuca gelsin de doğurduktan sonra biraz mıncırayım demişti 😂😂
yagizegemom Celikk66 valla benimkinin gelmeye hiç niyeti yok canım seninki ne durumda😂 ben 39+2 deyim şuan🥲
Celikk66 yagizegemom bende valla yarin kontrolum var kilosu yüzünden yatis yapabilirler suni sanciyla 🥲 4kgdi gecen hafta, sancim felan geliyomu arada
Nazlison ebruyildz79 benim 30 haftaya kadar nerdeyse hiç yoktu ama bebeğin gelişimide öndeydi ilk gebelikte karın genelde geç çıkıyormuş
Emineedrk selinsmother hamile kalmadan önce de aynı doktora gidiyordum baya alıştık birbirimize doğurduktan sonra çok özliycem sanırım 😂😂
nur34_ Melikemuhammet 35 de kontrolüm vardi 2200 gr di simdi 36 dayz yarin ogrencez inşallah almistr 9 aydir saglikli beslenmeme ragmen az geldi kilosu bna
Selin-Bal #melikemuhammet @"Melikemuhammet 22 hafta 29 cm 500 gram. Çok kusmalı bir hamilelikti normalmi kilosu boyu acaba