beyzacmvrc Mutlulukkk ebebekten aldım kuponla 200 e gelmsti Lcwden de kuponlarla alabilirsin bazen kuponsuz bile 200 250 ye oluyodu özellikle erkek bebekler için 😊
Gjfjvdjbgcdvjj Beşik içi aldım yorganı vs organize vs herşeyi mevcut biraz pahalı ama değer idaş mağazasından 2000 TL
Bitanemm Mutlulukkk ben kendim diktirdim üç tane yastık iki büyük bir küçük bir tane emzirme yastığı bir kundak bir alt açma minderi işte bebek minderi bebek battaniyesi ve bebek yorganı vardı 400 TL aldı
ilaydakaraali Mutlulukkk e bebek indiriminden aldım 3 takım tanesi 179 a geldi ve oldukça güzeller ☀️
Mavisim099 ilaydakaraali ilaydakaraali bende ordan almak istiyorum nasıl sizce . Hangi takımdan aldınız siz
ilaydakaraali ![ Mavisim099 Dinazorlu, yıldızlı , zürafası olanlarını aldım gayet iyi görünüyorlar. Henüz bebiş doğmadığı için kullanmadım
Zengin5082 Mutlulukkk Canım dün Yataştan aldım internet sitesinde stok yok mağazasından aldım çok beğendim pamuklu 240 tl, ebebektekini mağazada görmedim kalitesini bilmiyorum ama bunu baya beğendim
Esenturgay Mutlulukkk dolapta lc Waikiki outlet ürünleri satan sayfalar var defoları ya yok ya da çok minik 100 lira falanlar ben oradan alacağım bende 500 veremem valla
Gizemgksnmz Mutlulukkk bime gelmişti ordan 130 TL ye almıştım panda desenli çok güzel çıktı yıkadım çekme solma falanda yapmadı
Shdskr Sadem5434 müslinler uygun. Annem, bebeğime sadece örtü olarak dikti ama yeğenimin park yatağına ve kreşe göndermek için nevresim dikti. Çokta güzel oluyor. Çekme paylarını hesaba katarak kestirmenizde fayda var yalnız.
Gzmermn Mutlulukkk ben evde çeyizime aldığım pamuklu nevresim takımının çarşafından bebeğe takım yaptırdım annem dikti 😁 çift kişilik çarşaftan çıkıyo bi çarşaf al diktir en uygun yollusu