AtlaSeda Bim ve a101 den aldım mükemmel çıktı kaliteleri bu kadar güzel olacaklarını asla düşünmemiştim brillant marka 25 ve 30 TL ye denk geldi iyi ki almışım 🤣😅şimdi bakıyorum hiç uygun fiyatlı yok şok bim ve a101 takip edin bu konuda
bsrcap Berrin- elele park yatağını aldım ona uygun nevresim de satıyor. yastık yorganıda içinde ama inceler tabii.
hukukcuanne_06 Berrin- e bebekten müslin lastikli çarşaf kullanıyorum iki tane var yıkamadan yıkamaya yetiyo, boyu biraz büyük geldi ama sıkıştırıyorum kenarlara güzelce
EraSoniC Mutlulukkk ben trendyoldan aldım %100 pamuk 2 tane aldım 165₺ birini aldım diğeride bu civarlardaydı
Kkubra91aktas Mutlulukkk bende kendim diktiricem kumaşcıya gittim metresi 50 tl daha çok uyguna geliyor çeşit çeşit alıp kumaş diktiricem ztn dikim dümdüz oluyor
Nepenthe Mutlulukkk dolap uygulamasından aldım sıfır lcw ürünleri şuan internetteki satış fiyatı 350-400 arasıydı ben 2 tane aldım farklı modellerde 400 tl ye ve bi çok şeyimide ordan aldım çok çok daha uygun fiyatlara 😇
Gmzebilen Mutlulukkk bende ebebekten aldım indirimden yakaladım kaktüslü tatlı bir deseni var 350 den 200 e aldım ☺️
Glshsrkn Mutlulukkk e bebek te indirim var 250 tl olan nevresim takımını 200 tl ye aldım dün bi bakın derim
Gok2Ay1 Ben istediğim kumaşlardan boyut ve ölçüde 3 adet takım diktirttim bir takımı 350 tl 3 üne 1000 tl verdim
Seh-al gulgun98 prilam kullanabilirsiniz. Eğer o da kesmezse onzdy diye bir ilaç var onu kullanabilirsiniz. Tabi doktorunuza da danışarak
Shdskr gulgun98 prillam kullanabilirsin canım. Ama yinede doktoruna sor. Günde üç kere içebiliyorsun. Bana çok faydası olmustu