542854 Zeyneparsln 3cu gebeliğim ikisi kız onlarda vardı şimdi erkek cisiyeti bebeğimin 26 haftalık hamileyim hala. çizgi felan yok
Zeyneparsln Sahnedekimadam Arkaşım beyaz tenli erkek beneği baya var onda aşağıdan yukarıya doğru. Bende beyaz tenliyim kızım olucak hiç yok
Sahnedekimadam Zeyneparsln Koyu tenliyim kızım olucak boydan boya var :) cinsiyetle alakalı değil canım yani
Sahnedekimadam Esin1 Görülmüyor demedim az görülüyor dedim , şahsi fikrim değil bilimsel bir bilgi herkes benim yorumumu baz almış😂 Bide koyu dediğim esmer değilim ben :) bembeyazlarda az görülüyor sadece
burcin-2202 Zeyneparsln benimde bebeğim kız açık tenliyim , sadece göbek yukarısında az belirgin biçimde var ilerleyen haftalarda belki farklılık gösterir bilemem. 34+1
krdgzmm Esmer tenlerde daha belirgin olduğu doğru ama cinsiyet ile ilişkisi yok diye biliyorum :) 12-13. Haftamda oluştu boydan boya esmerim ve bebeğim erkek benimle aynı haftada arkadaşımda hamile bembeyaz teni var onda olmadı mesela.
Sahnedekimadam Esin1 Elbette öyle ama buda olasılık olarak görülen bir şey sallamadım yani kaynak mı atiyim 😅
Esin1 Sahnedekimadam size salladiniz yada uyduruyosunuz gibi bisey demedim zaten evet soylediğizde dogru olabilir ama kisiden kisiye degisiyor demekki dedim o kadar 😊