Sla8995 Kızlar selam, doğumlarınızı kaçıncı haftalarınız da yaptınız ? Bebişler nasıl saglıklı mı doğdu
Nazlimom Sla8995 38+2 de doğdu gebelik şekerim vardi insülin kullanıyordum bebekte bi sıkıntı yoktu kendi isteğimle spinal sezeryan oldum bebeğimde 3.330 kg doğdu😇
DeustchBurcu Sla8995 inan bana korkulacak hiçbir şey yok, uyuyabildiğin kadar uyu. Dinlenebildiğin kadar dinlen. Doğduktan sonra en çok buna ihtiyaç oluyor🌸
kadertugrul7 Sla8995 oğlumu 39+5te aldim kucagima 3500 kilo doğdu gayet sağlıklı bı çocuk bu minikte bakalim ne zaman gelicek
Bet1 Sla8995 34+0 da aniden suyum gelince makat gelişti sezeryan oldu 2600 doğdu şükür kuveze de girmedi hiç 2 günde taburcu olmuştuk. Şimdi bakalım 24 haftalık hamileyim nasıl ne zaman olacak 🤲🏻🌸
Dolphin16 elaymoms walla kucağıma aldığımda 3 aylık bebek verdiler sanki yeni doğan takımları olmamıştı direk 3 aylıktan başladık tosuna 🤣🤣
Dolphin16 efeninannesiii_ canım benim sadece 3 dikişim wardı çok güzel bi doğum geçirdim bebek büyük olmasına rağmen çok rahattı sadece kafa gelirken az bişey yırtılma olmuştu .
Dolphin16 efeninannesiii_ amin cnm benim ben yurt dışındayım doktorum çok güzeldi doğum sırasında sancı geldikçe ben ıkındıkça o yağ ile açmış bebek kolay doğsun die doğumdan sonra öğrendim ben . Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
efeninannesiii_ Dolphin16 gerçekten böyle doktorları bulmak çok zor. Bende memnunum ama tabii doğum anı bizim için en önemlisi. Nişanım geldi 1cm açılmam var bekliyorum 🥺
Dolphin16 efeninannesiii_ benim 40+5 te sancım başladı ertesi günü nst gircektim suni sancı verceklerdi o gece sancım başladı 4 cm açılmayla gittim nişan hastanede geldi suyumu doğumdan önce hemşire patlatmıştı. Ben epidural almayı tercih ettim çokta memnun kalmıştım hayat kurtarıcıydı resmen
Dolphin16 esiaks asıl senin annene maşallah 🧿 benim kayınvalideminde çocukları kilolu doğarmış . Eşimin genlerinden gelen büyük çocuk bendede oldu 🤣 sende annene çekersen seninkide büyük bebiş olur 🤣