Nazlimom Elifsenayldrm bol yürüyüş , gümüş kapak alın yanınıza, kayısı hoşafı incir hurma alın en cok bunlara ihtiyaç oluyor
Buseeyelkovan Bende 4 Nisan da spinal ile sezeryan olacağım 38 e girdiği gün bebek 1 hafta önde gözüküyor su en başından beri yinede 38e girmek doğum için erken mi acaba
Elifsenayldrm Buseeyelkovan hayır sezeryan 37-38-39 da yapılıyor zaten ben 37 de alınmasını istemiştim doktor kabul etmedi bir hafta daha kalsın dedi
33begum Elifsenayldrm bol kahve içmek. Narkozu atıyor diye biliyorum ben öyle yapmıştım bi de ilk ayağa kalkarken. Yere bakmayın denge bozulur bize de duş edin sezeryan diyip geçmemek lazım
CmreKsidar Elifsenayldrm 10 gün önce doğum yaptım 7-8 saat sonra yürüttüler bol bol sıvı tüketin yemek yemenize ve su içmenize izin verdikten sonra. Bol bol kahve için sade kahve ben baş ağrısından çok çektim cünkü ilk kalkış anı acılı ama yürüdükçe açılıyorsunuz yürümeyi ihmal etmeyin.
Elifsenayldrm CmreKsidar canım bir sey soracağım şimdi ben hastanede fotoğraf çekimi istiyorum diyelim sabah erkenden girdim sezeryana ayağa kalktığımda fotoğraf için hava kararır mı ertesi güne mi oluyor çekim işi bilgin veya fikrin vardır mutlaka
Edanurozdmr Elifsenayldrm kalkmaya basladıktan sonra hiç oturma hareket cok önemli hem yuruyus yap hem de bebeginle kendin ilgilen ben 3. Gun kalkıp evde is yaptım yani hiç oturmadım
Elifsenayldrm Edanurozdmr sağlık ocağına gidilecekmiş zaten hastaneden çıktığım gün uzak da drğil zaten yürüme gideyim o zmn daha ıyı olur heralde
CmreKsidar Elifsenayldrm bilgim yok malesef ama ben 11.30 da sezeryandan çıktım beni kaldırdıklarında saat 6.30 7 gibiydi. Her hastanenin ayağa kaldırma saati değişiyor sanırım bi sor istersen
Seherak Benimde 14 nisan sezaryen tarihim 38+6 da olacak ağrı kasılma var şuan bazen erkenmi gelecek diyorum ara kontrollere gıdecegım neyseki artk ne zaman olursa çok yorucu son günler sağlıkla gelsin bebişler😄
Esralimuu Seherak seseryan ıcın gün verıyolarya mesela doktorlar olduki erken geldi bebıs normal yolla geldi açılmanda var ama sezeryan olarak planlandı nasıl oluyor sonrakı süreç sezeryanamı alıyolar dırek
Seherak Esralimuu evet canım tabiki doğumda oyle hemen saniyesinde olan bişey değil bir plam yapılıyor ama suyun gelırse sancın olursa bi durum olursa hastaneye gdıp doktorunla hberleşiyorsun onlar bakıyolar vakti geldıyse plansız alıyolar o zaman
Nlnr_anne Emineedrk sorma ya gece her saat başı uyandım aklım fiikrim hep nasıl olcak nolcak bebeklerim nasıl olcaklar falan hep böyle sabahı ettim.🤗
Emineedrk Nlnr_anne benimde aynı bide ameliyat olduğumu görüyorum karnımı tutarak uyanıyorum hep bı doğursam rahatlıycam resmen 😂
Nlnr_anne Emineedrk işte bı dogursam diyorum sonrada nasıl dogurcan lan ben falan saçmalıyorum bı korku geliyo .cidden saçmalıyorum 😁😁