story Elifsenayldrm aynı gün benimde spinal sezeryan olacak ☺️ Kolaylıkla sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 👐🏻
-mommm98 Elifsenayldrm 6 saat uyuşması geçiyor 12 de girdiydim 6 da yürütüyor dik yürümeye çalış zor çok biliyorum ama çabala
bendiyebiriii Elifsenayldrm sanırım ben de 3 nisanda doğum yapacağım sanırım😅 siz kaçıncı haftanızdasınız?
bendiyebiriii Elifsenayldrm çok iyi maşallah. Benim 36+3 erken alacak biraz kızım aşağıya inmiş durumda bayağı
bendiyebiriii Elifsenayldrm Bence ne kadar kalırsa o kadar kar. Benim sorun olmayacak gibi olursa 2 gün daha atmak istiyorum bakalım
cansualisa Elifsenayldrm kahve bol sıvı tüket ayaklarını üşütme yürü merdiven çık sonrasında gazı çıkar bol bol emzir lansıhonnn sür göğüs uclsrına sımdıden desene kurtarıcı 2 tane spinal yaptım uy lütfen bunlara sağlıkla al🌺
deryarslan00 Elifsenayldrm yanında kayısı suyu bulundur gazını çıkartman için faydalı. Ve. Bol sıvı tüket bol bol da yürü iki günde toparlarsın inşallah 🥰 Ve en önemlisi bebeğine sarıl bol bol acını unutuyorsun 🥲