nur34_ Yase- 36 hafta olduk hala mide bulantısı hapi aliyorum o olmasa yemek yeme yok mutfaga bile zor giriyrm☹️
Sevval0308 Yase- 25. Haftadayiz elhamdülillah. İki haftadır felan miğde ağrısı ve nefes daralması oluyor yine de çok şükür :)
2_evlatyolda Yase- 19+3 üz ne ara büyüdü anlamadım 😂😍zaman geçermi diyordum 8 haftalıkken felan şimdi 19 hafta bile bitiyor 20 olcak 3 gün sonra
Perii61 Ferahkabay Geçmiş olsun, yemek aralarında su veya başka sıvı tüketmeyin, suyu yemekten yarım saat önce veya 2 saat sonra tüketin azalacak şikayetleriniz inşaAllah
ucuncuyegebe @"Yase- Meltemgnss aah ah hem de ne bulantı. .evlat bu. Böyle bir bulantı hayatımda görmedim. Yoruldum artık. Sizin son adet tarihini nedir. Netten hesapladıgimla, uygulama arasında bir hafta fark var
MelisaOzmen 2_evlatyolda biz de 8 haftalığız zaman hiç geçmiyormuş gibi hissediyorum özellikle bulantılar halsizlikler çok olunca inşallah rabbim bana da o günleri gösterir 🤲🏻🤲🏻
Yagmurr8 kbrincehasan aynı haftadayız bende 8+4 üm, bende neredeyse hiç su içemiyorum ancak folik asit ve bulantı için hap içeceğimde su içiyorum başka bir zaman içemiyorum 😔