Caglaaa Havi bilmiyorum canım ama ben hiç duymadım kan verdikten sonra ultrasonla burun kemiği ense kalınlığına bakan normalde ilk burun kemiği ense kalınlığına bakılıyor sonra gidip kan veriliyor aynı gün içinde vardır herhalde doktorun bir bildiği diyeyim
Havi Caglaaa Evet canım benim. Kuzenim de bu doktora gidiyor. O da kan vermiş o vakit detaylı ultrasonu söylemiş sonradan.
BMH bhrm35 bende ikili test yaptırdığım gün öğrendim 13+4dü kız demişti bi hafta sonra tekrar gittiğimde yine kız demişti şimdi 15+5deyiz 18haftalık olduğunda tekrar gideceğim
defnekrmn Eyser49 bende 11+3 de gittim ikili test yaptı ve cinsiyet tahmininde bulundu 21 inde ise kontrolümüz var 3 lü test olucak ve cinsiyet netleşecek inşallah gösterir kendini😍
defnekrmn bhrm35 ewt ikili test yaptırırken cinsiyetine baktık ama kesin net demesi kız olarak tahmin etti 21 inde üçlü testimiz var ve o zaman cinsiyet kesinleşecek eğer gösterirse yavrucak tabi 😂
Sevdali Serpil11 şimdi test sonucunu öğrenmeyi beklicem çünkü doktor kesin bişi demek için erkek bilmiyorum bi çıkıntı var ama bilmiyorum ay ağzından bişe çıkmadı her günüm bunu merakla geçiyo 😭😭😭
Hatice09 Ayrıntılı da sormadım oda söylemedi belki belliydi ama sormak aklıma gelmedi keşke sorsaydım 🙃