Tgcccc Merhaba kızlar,6 aylık hamileyim.Namaz kılarken karnımda kasığımda sorun hissetmiyorum.Ama sanki namaz bitince kalkınca bi taşlaşma bi ağrı gibi bir şey oluyor.Tövbe Yarabbim korkuyorum aceba bu kadar eğilip kalkmak bebeğe zarar verir mi diye ? Ya da bir şey olur mu diye ? Aranızda kılan var mı varsa ne zamana kadar bu şekilde kıldınız doktorunuza sordunuz mu? Ben 1 ay daha bu şekilde kılarım sonra oturarak kılarım herhalde. Korkuyorum .
Mervvvever Tgcccc 4 buçuk aylık benimde şuan ayakta kılıyorum hatta teravihe falan gidiyorum ama ileride nasıl olur bilmiyorum
Daisy0000 Tgcccc 7 aylık hamileyim ayakta kılıyorum ,sizi çok zorlamadıkça ,sağlığınızı tehlikeye atmadıkça ayakta kılabilirsiniz, aksi durum varsa gözünüzle bile kılabilirsiniz ,dinimiz zorlaştırmaz kolaylaştırır 😌 Yani nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın
esraamom Tgcccc 6 bucuk aylık hamileyim 4 aydan beri oturarak kılıyorum eski sezeryan dikiş yerim cok ağrıyodu her kılışımda sancı cekiyodum eğildikce sonra yatarak dinlenerek hamileliği geçirmek zorunda olduğum icinde oturarak kılıyorum mecburen canım
siyahinciii Rabbimin izniyle bir şey olmaz namazlarını terletme oturarak kıl ruhsatımız var gebelikten dolayı canını sıkma üzülme annesi bebiş büyüyor
Tgcccc siyahinciii korkuyorum sonucta namaz cok güzel bi pozisyon sağligimiz icin ve bebis icinde cok güzel bi pozisyon . Agrım da olunca aklıma suphe girmiyor degil.Oturarak kılsam nasıl yapabilirim peki yardımcı olurmusumuz
Slhcglynn Ben 7 buçuk aylığım ayakta kılıyorum ilk kızımda mesela son aylar oturarak kılmıştım çünkü erken aşağı inmişti karnım secdeye gidemiyordum bunda da gittiği yere kadar ayakta sonra oturarak ayaklarımı uzatarak kılacağım inşallah kendini sen biliyorsun canım durumuna göre bak sonuçta islamiyet her türlü kolaylığı sağlamış bizlere😌
Nuray1ilayda Allah kabul etsin canım ben 33 haftaligim zorlanıyorum tabi ama bebege bişey olacağını sanmıyorum sadece ben zorlanıyorum ara ara oturarak kılmaya çalışıyorum ama öyle çok şaşıyorum
esiaks Tgcccc ben 33. Haftadan sonra oturarak kılmaya başladım. Ama bu kişiden kişiye değişir. Zorluyorsa oturarak kıl ne olacak ki
Tgcccc esiaks bi de yanlış anlamazsanız benim tuvaletim de alaturka.Yani eski usul.Bide üstüne alaturka tuvalet de beni çok zorluyor.Oturunca bağırsaklarım birbirine giriyor tuvaletim gelmiyor ıkınmak istemiyorum ıkınıyorum falan namazda da eğilince bi kötü olıyorum anlıcağınız
Hatice_123456 Bebeğe bişey olmaz cnm Allah’ın izniyle son zamanlarında çok zorlanirsan oturarak kilabilirsin dinimiz kolaylık dini
Tgcccc Hatice_123456 çok sağolun allah razı olsun evdeki tuvalettende muzdarip oldugum icin alaturka tuvalet haliyle zorlanıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum da o esnada bi de namaza durunca bi kötü oluyorum psikolojik olarak da kötü oluyorum teşekkürler allah razı olsun
esiaks Tgcccc anladım. Ben alaturkada kendimi temizleyemiyorum bile çok zorlanıyorum. Allah kolaylık versin vallahi. Bence hiç zorlamayın oturarak kılın 🌹
aysegul_46 Tgcccc bu hareketle bizim için daha faydalı bence ben namaz kılmıyor iş yaparken bende öyle oluyor sadece naamaz kılınca değil biz fazla hareket edince onlar dönüyor gibi bence
Suheda_4406resul Tgcccc ben de kılıyorum. 7. Ayım bitmek üzere rukûya gidip gelince kasıklarım da ağrı hissediyorum bu yüzden ben oturarak kılıyorum
[silindi] Eğilip kalkınca benimde öyle oluyor oturarak kılıyorum hocaya sormuştum hiç kılmamaktan iyidir demişti