Syd_nrr Hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz 19 haftalık oldum ama sanki hiç hissetmiyorum gibi bazen dayanıyor gibi oluyor bı acı geliyordu bugün hiç olmadı
Hediye_00 Syd_nrr benimde aynı akşamları bazen 2 güne bir hissedersem hissediyorum kalp atışı gibi oluyor bazen de tık tık vurur gibi ilk gebeliğimde daha çok hissediyordum bunda tık yok fazla
Syd_nrr Ada022 Ginger_ tedirgin oluyor insan en son 1 ay önce gittim doktora 11 Nisan’da gidicem ta herkes hissediyorum demiş hep bide erkek bebek hareketli olur diyolar ama tık yok
Ada022 Syd_nrr kız benimde erkek bende de tık yok ama benim ilk gebelik iç karnım genişmiş iç karnın geniş olunca geç hissedersin dediler bana belki seninde öyledir
Ginger_ Syd_nrr ben de o kadar tatlı yedim falan ama benim kız da kıpırdamıyor düzensiz olması normalmiş bu zamanlarda sanırım
Syd_nrr Ada022 valla bilmiyorum benimde ilkde kilom var biraz boyuma göre iyide ginede ondanda olur diyolar karnım bazen çok belli bazen değil gibi
nurr0101 Syd_nrr Haftada hissetmeye başladım. 17. Hafta da daha belirgin hissetmeye başladım ve o günden beri düzenli olarak hissediyorum. Yorulduğum zamanlar hareket hissetmiyorum sadece. Artık tekmelerini dışarıdan bile izleyebiliyorum artık 😍 şuan 21+4 üz