Betulpehlivan Bernaderen gecmiyo canım bunun etkisi hep bi korkuyla yasıyo insan hep Allaha sıgınmaktan baska caremiz yok
Muzikci Bir ay hiç aksatmadan sabah akşam aç karnına kullandım ay sonunda hamile kaldım işe yarıyor gerçekten 👍🏼
Betulpehlivan Bernaderen ederm canım merak etme Allahım bu mubarek günde herkese nasip etsn anaaaaa olmayııı😊💋
Bernaderen [bilinmeyen] valla canım ben bu ilacı bile ilk defa duydum klomen kullanırken doktorum myositol positive vermisti kullandım o ay kaldım simdi sadece bunu verdi bu baska doktor ama o anlatmıstım ama herseyi bununla kolay hamile kalırsın dedi verdi baska bisey vermedi
Bernaderen Nira benimkinin üstünde inositol ve folik asit iceren kapsül yazıyo yumusak jel gibi bisey hepinize pembe kutu vermis benimki neden böyle acaba🙈😅
Bernaderen Muzikci ayy ne güzel hepiniz bugün bize dua edin bizde hamile kalalım mübarek cuma gününde 🤗😅😍
Bernaderen Betulpehlivan sağooll canımm hamile olanlara sağlıcakla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin allah bizlerede hem hamile kalmayı hemde kucağımıza almayı insallahhh😍😍😘❤️