THale Minisanne12 36+3 takatim kalmadı gibi hissediyorum . Bir an önce doğsa da öpsem koklasam emzirsem istiyorum . Yürüyemiyorum , yatamıyorum , hareketlendiğinde bir yanım mutlu ama diğer yanım ağrıdan kıvranıyor … İki hafta sonra doğursam ne güzel olur
bendiyebiriii THale aynı zamanımız. Bana tam 1 hafta sonraya alalım demişti. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Merve58-mk Bkmcnkr bu durum bende var 34 haftalık hamileyim ve cok zor geçiyor bebek göbeğimin altindq toplanıyor midem bulanıyor çok eskisinden az hareketli su sıralar sürekli toplanıyor
canselyildiz0112_ canselyildiz0112_ ben henüz hazırlamadım çantasını neler koydun , Pijama takımını kendine nasıl aldın atar mısın ?☺️ @Linhkp
Linhkp canselyildiz0112_ almadım canım kullandigim bı pijama takımı bebek için üç takım zibinli 10 adet bez ıslak mendil terlik kendim için diş macunu fırçası bebek bataniyesi ana kucagi yanında götüreceğim o kadar bazıları çok abartıyor benim hem normal doğum hemde develte olucagi için ilkinde de öyleydi gayet yeti ha bide olmazsa olmazı hasta bezi mutlaka bulundur çok lazım
GokceMom_ Minisanne12 ben varım ama 31 haftalıgım daha 🙂bende bel agrısı mide yanması sol gögsümün altında agrı var arada karnım sertlesıyor ıyıce agırlastım bende ev işi yemek yapmaya takatim bıle kalmıyo bazen