Lazz61 Minisanne12 toplanamayacak kadar dağıldım 🤣 37+4 den selam olsun, ağır vasıta halt etmiş o kadar yani nasıl gidiyor değil artık gidemiyor 🙈
Songul_33 Şuan 36. Haftadayım ve inanın hiç kolay geçmiyor. Mide yanması duruyor kasık ağrısı sancı başlıyor. O geçiyor kızım durmuyor derken ayarsızım 🤣🤣🤣
mistocookie Minisanne12 36+2… bebişin eşyaları, hastane cantası falan filan ev temizliği. ben bittim. annem ablam yaptı ama ben tükendim. sanki taşıyamıyorum ya. napalım napsak bilemedim :((( normal dogum istiyorum yoksa 38de alın dicem doktora :(((
Minisanne12 mistocookie bende aynısını düşünüyorum canım 38e kadar gelmezse alın dicem çünkü gerçekten çok zorlaşıyor artik
Ozlemiskndr Minisanne12 yok valla bakalım böyle gelmezsede çok kilo alacak gibi cuma günü belli olacak inşallah 🤭
mistocookie Minisanne12 ama işte bebek ne zaman isterse o zaman gelsin istiyorum. hayat artık çok zor :(
Beyaz06 Linhkp 😮🫢 gerçekmiiii bende bu hafta içi ağır ağır yaparım diyordum 😥 akşam hazırlayım şimdi telaşlandım 🫠 teşekkür ederim 🙏 😬😬
Bade0022 Daphnee benim bebeğimin erken doğum riski vardı 32 den beri pozisyon almış durumda cumartesi gittik doktor baya aşağı inmiş biraz daha sık dişini dedi elimden geldiğince kalkmıyorumda ama aşırı ağrım oluyor
Daphnee Rumiars ben deprem bölgesinde olduğum için ne kadar geç o kadar iyi benim için başka bir şeyden değil yani