minikmucizeemaak MelodyFairy kontrol düresi var mı orada bilmiyorum arayıp öğren kontrol süren biterse tabi ücret ödüyorsun
MelodyFairy minikmucizeemaak aradım canım 420 TL dedi muayene ücretine ve 10 gün süresi varmış o sürede ödeme olmuyormus
minikmucizeemaak MelodyFairy Hayırlısı olsun inşAllah güzel haberleri birbirimizle paylaşmak nasip olsun❤️
MelodyFairy minikmucizeemaak evet canım ben yumurtlama takbi istesem yapar demi kan vermek istemiyorum hormon vs vermiştim bu ayın başında
minikmucizeemaak MelodyFairy kan testlerim var yumurtlama takibi istiyorum diye danış bence yapar. Canım
minikmucizeemaak MelodyFairy Aynen canım böyle oluyor bende bi halt anlamadım bu testlerden benimde bu sabahki gibi koyuydu sonra bitti o kötülük o gün yumurtlamaydı doktor öyle demişti
MelodyFairy minikmucizeemaak anladım canım inşallah yarın bakıp bırakmaz yumurtlama görene kadar çağırır mı?
minikmucizeemaak MelodyFairy Her doktor bir olmayabilir canım o yüzden bir şey söyleyemiyorum benimki kontrole çağırmıştı