Kozlar beni etiketle diyenler vardı tam hatırlayamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Ovülasyon da tam pik göremedim ama 21. De doktora gittiğimde doktor 19.5 mm yumurtan çatlamak üzere demişti değerlendirdim ovülasyonun en koyu günüydü fakat yine de pik değildi. Ovülasyonum hiç pik olmadı ve doktor farklı ilaca başladı öylesine gittiğim bir doktorda. Bugün yeni bir doktora başladım çok güzel çok ilgili biri gerçekten bir doktor değil bir anne abla gibiydi. Yumurtam çatlamış ve duphaston verdi sabah akşam iç tutunması için dedi. 6 7 si gibi kan testi ver ona göre gel eğer regl olursan da gel ama hiçbir sorun yok polikistik engel değil dedi. Ve inanın içim içime sığmayarak gidip çıktım o doktordan. Çok güzel şeyler duyacağıma hala inanıyorum ❤️ Yalnız ovülasyon testi benim içim tam bir çöp oldu, hala pik vermeyen test ebru hanım yanlış ölçü, yumurta sönmüş olabilir vs dedi fakat yumurtam çatlamış. Şimdi 6 ve 7 sini bekliyorum bir hevesle umarım bebeğimin sağlıkla haberini alırım❤️ bana da bu mübarek günlerde dua edin❤️

Yola bunlarla devam ediyoruz. Reglime 11 gün var. Kasıklarım da hafif ağrılar var ve belimde. Umarım adet belirtisi değildir bebeğim bana tutunuyordur. Dua edin lütfen❤️🤲🏻