Ilaydadoksar-123 Merhaba arkadaşlar 22. Haftada bebegin kilosu 498 gramdı normal mi acaba biraz fazla dedi doktor sizin ne kadardı
minigim1669 Damla benimde aynıydı doktor hiçbir şey demedi hep kafamda soru işareti kaldı. Sizin doktorunuz herhangi bir yorum yaptı mı acaba bebeğin kilosu hakkında?
_peritozu Ilaydadoksar-123 normal canım ultrasonda önden gidiyor mu benımkide öyleydi 4 gün felan öndeydi normal demişti
Ilaydadoksar-123 _peritozu _peritozu önden gidiyor vs demedi canım 30 gr kadar fazla dedi aklıma takıldı benimde
Havvataygun Sana fazla dediyse benim doktorumun neden sessiz kaldığını anladım şimdi 😅😅 520 gr benim kızım da 22 haftalık
Maya2022 Ilaydadoksar-123 20.haftada 400 gramdi neden fazlaymis ki anlamadim ilk oğlumda 21 haftada 800 gramdi hatta biz buna az bile dedik sasirdim açıkcasi
Ilaydadoksar-123 Maya2022 valla genele bakınca benimki normal geldi ama bi 30 gr kadar fazla almış dedi aklıma takıldı benimde normal doğum şansın azalabilir böyle giderse dedi
Maya2022 Ilaydadoksar-123 açıkçası kizim 3950 doğdu normal doğum yaptım oglum 4100 gramdi ama şu yuttugu için sezeryane alındım yani aslında onun kiloyla alakası yok 4bucuk kilo doğuran bile var eğer acilman olursa bi sağlık sorunun olmazsa normal olur neden olmasın
Gln0110 Ilaydadoksar-123 benim de o haftada 500 dü sanırım, doktor normal demişti. Buradakilerin fazlaydı hatta ben de bebeğim küçük sanırım diyordum ama gayet idealmiş. Sizinki de normal bence bana doktor fazla dememişti