meleksaymaz YLD_95 yine de ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor yağ olarak fazla depolanırsa seneler bile sürebilir vermesi dedi diyetisyenim
YLD_95 meleksaymaz mutlaka tabii. Benim hâlâ dışardan belli olmuyor boyum uzun çünkü ama yine de ayaklarım ağrıyor 2 haftadır çok ciddi yük biniyor çünkü birden. Sağlıksız şeyler yememeye özen gösteriyorum açıkçası ve çavdarlı ekmeğe döndüm bugün itibariyle kepekli çavdarlı hepsi olur dedi doktorum sordum. Zaten sadece kahvaltıda ekmek yiyorum
esnyz14 meleksaymaz 60 kg ile hamile kaldım 19 haftalığız hâlâ 60 kgyim. Belki kilonuzun o kadar çıkma sebebi kabızlığınız olabilir 🌼
Sulte meleksaymaz 24 haftalik hamileyim 60 la kaldim 73 um 13 kilo almisim kabizligim falanda yok hwrgun duzenli cukiyirum ayrica hamur isi ekmek tuketmiyorum normalde kilo alan biri degilim ama gebelik iste adet olmuyoruz falan etkisi var illa
VussVuss 58 ile hamile kaldim 6.ayda 72 idim 7.ayimdayim ve 74 geliyorum.Bu kiloya ragmen catlagim olmadi.Kabizlik icinde demir hapi kullanıyorsanız oda yapar belki doktorunuz degistirebilir onun disinda bol bolll su icmek lazim