meleksaymaz Hanımlar kaç kilosunuzz ben 52 kg ile hamile kaldim 5 aylık hamileyim ve 59 kg olmuşum kabızlıkda var 😩 sizde durumlar nasıll sizce benim kilo alımım normal mi ??
Neseyakut meleksaymaz kabızlık varsa ne yesen üstünde kalıyor. Doktoruna danıştın mı kabızlık konusunu
liceslices11 meleksaymaz Ayni durum bende de var 52 ile hamile kaldim su an 59 um 5.ayda 😭😭 Demir ilaci kabizlik yapti ondan sonra daha hizli kilo aldim. Bir de multivatamin her gun alma o da kilo yapar dedi doktorum. Dogurup eski kiloma donucegim zamsnin hayalini kuruyorum 😂
Papiiii meleksaymaz normal canim.Ama kabizlikdan dolayida zaten biraz kilolu gelenbilirsin kendine bagirsaklar bir bosalsa rahatlarsin.Ben 31 haftadayim 10 kilo aldım oluyorm resmen😂
Simay13 meleksaymaz her sabah aç karnına bir bardak sıcak suyun içine 3 4 kayısı koy. 5 dk beklet. Kayisilarini ye. Suyunu üstüne iç. İlk gebelikte kabızlığı bu sayede bitirdim
Tugce-D Of bende 6 aya gırıcem 58 le hamile kaldım suan 67 olmuşum bu kılolar dogumdan sonra ınsallah gıder ya gercekten aynaya baktıgımda kendımı tanıyamıyorum vucudum cok degıstı goguslerım bıle catladı😳😫🦦 bol bol emzırırıde verırız
meleksaymaz Tugce-D ay evet ya gögüslerim kaç beden oldu onlarla göbeğim yarışıyor resmen bide 165 ‘im
meleksaymaz Papiiii maşallah yaa sizinki iyimişş ya ben neredeyse 10 kilo oldum yeni 5 aya girdim siz çok çok iyisiniz
Papiiii meleksaymaz ay ben hic iyi oldugumu dusunmuykrm ama nebilim😂😂ben 6-7 kilo alsam heter diye dusunmusdum ama canim dikkat et 25 haftadan sonra geliyor asıl kilolar ben 25 haftaya kadar 3 kilo almisdik sadece
leylaninpembemontu 28 haftalık olduk 65 olmuşum gebelik öncesi 52-53 arasında gidip geliyordum sürekli inşallah gider aldıklarımız 😅
2bebisannesi58 meleksaymaz ilk gebeligimde sizin gibi baslamisti dogum oldgunda 25 30 arasi kilo almistim ama bunda 36 + 4 deyim 62 ile basladim suan 67 kiloyum kizimda 2800 kilo
Zubi Bende ilk gebeliğimde 60 kg ile hamile kalıp 22. Haftasında 83 kiloydum bebeğim karnımda ölmüştü Şimdi 70 kg ile 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 6 haftalığız şimdiden çok şişko hissediyorum kendimi 😒
merveegg meleksaymaz bende seninle aynı kiloda hamile kaldım aynı şekilde kabızlık yaşıyorum 26+2 yim 66 olmuşum herkes normal doğum yaparsan çoğu doğumdan hemen sonra bile olsa gider diyor ama ne olacağı belli değil sonuçta çokta yemiyorum ama alıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 🥺🙄
meleksaymaz Neseyakut başka bir kadın doğumcuya gittiğimdd bunu yazmıştı tipik gebeliklerde başka bir ilaç kullanılmıyor genelde
YLD_95 meleksaymaz valla bende 5. Ayın içindeyim ve her ay 2 şer kilo alırken bu ay birden 4.5 kilo almışım. Doktor şok oldu 🥲 tabii bende 😂 bebişler sağlıklı olsun inşallah verilir kilo onlar doğunca ordan oraya uykusuz geceler emzirme etme derken gider hepsi 😊
meleksaymaz YLD_95 yine de ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor yağ olarak fazla depolanırsa seneler bile sürebilir vermesi dedi diyetisyenim