hjertemami humaninannesi61 Allah bağışlasın canım 😍 Hala umut etmeye devam o zaman oğluşum olsun sağlıklı hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ya valla kızlarıma alışveriş yapmak çok keyifli ama hiç erkek reyonunda bulunmadım içim kaldı ya 😍😄
hjertemami CansuHakanDabakan zaten hafif kiloydum canım. Boy 160 kilo 58 di.. göbeğime göre belim inceydi ama şimdi göbeğimle tam olmasa da hemen hemen aynı hizaya yaklaşmış gibiler. Hamilelik kilosu beni çok yıprattı canım .. bu yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum. Yarın bir ölçeceğim kaç cm kalınlaşmışım 🤔
humaninannesi61 hjertemami Amiin Allah razı olsun😍 Rabbim herkese her ikisini de tattırsın. Hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah 😍 Kız kıyafetleri almak gerçekten çok zevkli😍👶🏼
hjertemami humaninannesi61 Amin canım amin 💕 kızlarımla süsümüz püsümüz bitmiyor 😂 Bir tane daha gelirse vayyyy eşimin haline 😂😂🙏🏻
hjertemami TugbaKE acaba erkek mi 🤔 Muhakkak canım bana yaz 2 hafta benden önde gidiyorsun 😁 Ben cinseti daha 7 hafta sonra öğreneceğim oyyyyy canım
hjertemami humaninannesi61 evet evet aynen canım 😂😂😂 sağolsun eşimde kız çocuklarını çok seviyor 🙏🏻 Erkek olmasa da olur onun için. Bir ben istiyorum sanırım 🙈
DenizAydn hjertemami ya çok şükür daha mide bulantısı falan hiç bir sey çekmedim çok rahatım bende kilo almak istiyorum bakalım 😂
Sevil Benm erkek ben anlamıştım sivri gidiyordu karnım belim oldum olası inçe benim hayırlısı yaaa ama haber ver bize merak ettim 😁
hjertemami Sevil Herkesin hamileliği değişik oluyor demekki 😊 Ama erkek olursa tezim doğrulanmış olucak, kızım olursa demek ki egzersiz yapmamaktan olucak 😂 Cinsiyetini öğrendiğimde konu ile ilgili başlık açacağım mutlaka 🤣