hjertemami Arkadaşlar daha 11+2 haftalığım kilo almadım tartıda ama belim kalınlaştı resmen üst karnım şişmiş gibi .. Neden yani sadece hormonlar mı anlamadım🤔 Var mı benim gibi olan ?
CansuHakanDabakan Rahim büyüyüp yukarı doğru çıkmaya başladığı için bel genişler, yer açar. Bu yüzden de bel yavaş yavaş genişler, ortam hazırlanır yani bi nevi☺
hjertemami CansuHakanDabakan haksızlık buuuu vallahi. O kadar hamilenin Rahmi nereye gidiyor benim ki mi bir tek yukarı çıktı 😓 Yok mu bir çaresi egzersiz filan devam etsem düzeltebilirim sanırım canım 🤔
TugbaKE Sevil CansuHakanDabakan Bende aynısı diyecektim ☺çünkü bende de kilo artışı yok ama kıyafetlerim olmuyo ve kızım olcak 13+2yiz🌸
CansuHakanDabakan hjertemami Herkesin ki aynı yere gidio merak etme en Zayıfın bile kalınlaşıo değişio ben kendimde anlıyorum😂🙈 hafif esneme yapabilirsin yanlara ama incelmez artık doğumdan sonra😀
hjertemami DenizAydn sonlara doğru çok kötü bir kilo bizi bekler hareketsiz kalırsak. Ben egzersize başlayamadan mide bulantılarından dolayı ama yavaş yavaş azaldığından başlayacağım inşallah 🙏🏻
DenizAydn hjertemami ya çok şükür daha mide bulantısı falan hiç bir sey çekmedim çok rahatım bende kilo almak istiyorum bakalım 😂
Buse1907 Hdamla hjertemami Bsranurr Bsranurr ınstagramda bebecimo var canım. Dün sipariş verdim bugün ürünler elimdeydi. Yerleri güzel çıktı aldığım ürünlerin. Ilk kez sipariş verdim ama memnun kaldım.
hjertemami Sevil 2 tane kızım var 😆 Eşim bizimle baş edemiyor 😂😂 Gönlüm erkek olmasından yana inşallah 🙏🏻
CansuHakanDabakan TugbaKE Benim yüksek beller olmuo😂 diğerleri oluyo şuan ama yavastan sıkacak az kaldı hissediyorum☺
hjertemami TugbaKE acaba erkek mi 🤔 Muhakkak canım bana yaz 2 hafta benden önde gidiyorsun 😁 Ben cinseti daha 7 hafta sonra öğreneceğim oyyyyy canım
humaninannesi61 Kızı olanın beli genişler derler ki benim ki de kız ama sanki göbeğim futbol topu gibi 😂 Bende bi terslik var diyorum hep😂
hjertemami humaninannesi61 benim 2 kızım oldu ilkini hatırlamıyorum ama ikincisinde en azından erkenden böyle biline olmadı. Ne kilo aldıysam 15 haftadan sonra oldu belim hiç kalınlaşmamıştı.
hjertemami CansuHakanDabakan Ben YouTube dam tracy anderson un hamilelik projesi videoları varsa onu yapacağım inşallah. İlk haftalarda yapıyordum mide bulantıları başlayınca bırakmıştım. Bu hafta inşallah devam. Bu bel kalınlaşması gözümü korkuttu valla 😨
hjertemami Kızlar kendimi rahatlatmak açısından şunu söyleyeeğim... yani kaç haftadır mide bulantısından hareketsizim. Kilo olarak 600 gr aldım. Sizce hareketsizlik sebepmidir. Ya ben hamileliğimde spor yaptığım için tecrübeliyim ama belim hiç kalınlaşmadı ilk haftalardan sonra kalınlaşıyordu. Bunda çok erken oldu ama ya
CansuHakanDabakan hjertemami Korkmasın cnm normal😂 Hala 34 beden giyiyorum şuan ama göbek çıktıkca giremicem belli, bende öncesi yapıordum şimdi de yapıorum pilates. Ama bel göbek istemesende değişecek😀 Çok mu bariz kalınlaştı senin bel yoksa sana mı öyle gelio merak ettim?
hjertemami Hatta ben ikinci hamileliğim de erkek bekliyordum kalınlaşmam olmadığı için ... 😁 Tabiki kızım oldu 🙏🏻 Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin inşallah
hjertemami CansuHakanDabakan zaten hafif kiloydum canım. Boy 160 kilo 58 di.. göbeğime göre belim inceydi ama şimdi göbeğimle tam olmasa da hemen hemen aynı hizaya yaklaşmış gibiler. Hamilelik kilosu beni çok yıprattı canım .. bu yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum. Yarın bir ölçeceğim kaç cm kalınlaşmışım 🤔