pnryrtsvn Bebeksi34 benimde öyleydi dikkat ediyorum şu an 29. Haftadayim 24. Haftaya kadar 10 kilo aldım 🫣
Ege1 Bebeksi34 biraz fazla gibi hamilelik boyunca 10 kg normal görülüyor diye biliyorum ama tabiki kaç kiloyla hanile kaldığın filanda önemli .. takma bunları canım
Bebeksi34 Nasıl bu kadar fark oluyo ya aslında dışardan bakınca benim sadece göbeğim çıktı bide bacaklarda ödemim var herkes diyo hiç kilo almadın sadece göbeğin çıktı ama bakıyorum herkes çok az almış
hulyaakgn34- Bebeksi34 21 haftadayım 47 ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum 3 kilo almışım bu 2. Gebeliğim sen biraz hızlı kilo almışsın yeme düzenine dikkat etmelisin canım 30 dan sonra daha çok kilo alınıyor birde gebelik şekerine bakıldımı hızlı kilo alanlar da gebelik şekeri olabiliyor
Bebeksi34 hulyaakgn34- gebelik şekerime bakılmadı yaşım çok genç olduğu için ihtiyaç duymadılar sanırım aslında benim kilom 2 aydır nerdeyse sabit ilk aylarda bir anda göbeğim çıktı ve çok hızlı kilo aldım ondan sonra kiloda artışta durdu gobekteki buyumede
Sedavedoga Bebeksi34 26+5 iz 1 kilo aldım tamamen yapıyla alâkalı bir durum olabilir yada nasıl hamile kaldığınızla alakalı ben biraz kilolu kaldım ilk başta 4 kg verdim henüz almadım onları da
Bebeksi34 Sedavedoga ben hiç kilo vermedim erkek bebek mide bulantım falan hiç olmadı ilk zamanlar aşırı istahliydim
Sedavedoga Bebeksi34 değişiyor kişsel bir şey bence benimki kız ama hiç bulantım olmadı sadece iştah kaybı yaşadım ilk 3 ay sonra geçti sanırım çok hareketliyim çalışıyorum ve çok su tüketiyorum o yüzden olabilir
Bebeksi34 Sedavedoga bende çalışıyorum aslında suda aşırı tüketiyorum hatta su içişimle dalga geçenler bile oldu 😂 Gebelik şekerine baktırmam gerekiyor galiba anormal durumdayım
Sedavedoga Bebeksi34 baktır canım zaten doktor ona göre sana fikrini söyler sıkıntı görmezse çok takılma zaten nasılsa gider doğumdan sonra hepsi