Ebrulikiz Denizz19 29+1 bende çok sabırsızım hemen 36 haftaya atlamak istiyorum sanki o zaman içim daha rahat olacak gibi 😂 38 haftada da doğuracak gibi hissediyorum
Denizz19 Esomami bir hafta önce gittim bende kontrole doktor 1 ay sonra görüşelim her şey iyi dddi tamam dedim 😁
Denizz19 Ebrulikiz bende sıkıldım böyle bir bedene zor sığıyoruz bebişle doğsa da oynasak eğlensek çok canım sıkılıyor böyle onunla vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum
Denizz19 Esomami oh oh aman şükür maşallah bizlere inşallah böyle sorunsuz gider de bir an önce kurtuluruz böyle sabırsızlık olmasa iyiydi 😁
Esomami Denizz19 evet ya kilo olarak bebegm 31.2 haftalik gozuktu fl 29.4 tu yani bende 31 haftalik saniyodum kendimi megersem flye gore hesapliyomus sezeryan tarihini ilerleyen tarihlerde ne olur bilmem 🙄
Denizz19 Ezgiakisik geçen hafta gitmiştim 28 haftalık iken 1 kilo 250 gramdı boyu da 81 di bakalım 1 ay sonra çağırdı tekrar işte
Ezgiakisik Esomami ay dönmemişti en son benimki dönerse normal istiyorum ama dönmezse sezeryan dedi doktor senşn dönmüşmü peki
Esomami Ezgiakisik benim donmuste bu haftalarda daha doner dedi yani smdi kafa asagida ama degisebilir dedi seninde doner ins benim 2. Ilk sezeryan oldugu icin buda sezeryan ☺
Denizz19 Ezgiakisik Benim ilk gebelikte ebe karnımda döndürmüştü öyle şeyler yaptı karnıma sonra normal doğurdum yine aynı ebeyi istiyorum valla