Pnrpnr_ Hem erken detaylıda gittim bu haftalarda yanılabiliyoruz ama kız gibi dedi, hem de bugün gittiğim kontrolümde pozisyonundan dolayı net göremedi ama kız bebek dedi doktorlar tahmini olarak. Sizce ?😍
Pnrpnr_ Ebrarliva bu ultrasonda 11 haftalıktı ve eşim de görür görmez erkek bu ya ne kadar büyük duruyor baksana demişti😂 bugün 16 haftalık olunca kız tahmininde bulundukları için kafam karışık alışveriş yapmak istiyorum bebiş için artık 🥰
Ebrarliva Lalle benim değil canım vala arkadaşımın ilk bebeği benimde bir kızım var hamileyim şuan en son erkek dedi doktor Çarşamba detaylı var bakalım ♥️ Allah sanada nasip etsin bir erkke evlat sağlıkli hayirli
Ebrarliva 3kuzuAnnesiyim eğer erkek çıkarsa Demekki genle alakası yok kız çocuğu erkke çocuğu 🤣🤣 çünkü bu arkadaşımda 5 kız kardeslee
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva hade inşallah Allah bir erkk evlat nasip etsın erkk kardes sevgısınıde onda yasasın:)
Ebrarliva 3kuzuAnnesiyim amin amin ablam sende sürekli aklımdasın her namazda dua ediyorum sana inşallah senin bebisinde sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat olur 😍♥️🤲
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva Allah razı olsun ınsallah tanımadıgım dizlerin duası inın yuzu hurmetıne artık bılmıorum artık kabul ettım:/