Adensu_ Cansuumesee canım daha cok erken, yumurtlamadan 12 gün sonra testin belli olur. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hayirli haberler alirsin. Ben 16/17 de yumurtladim hala beklemedeyim🥰
Cansuumesee Adensu_ aslinda yumurtalama buyume 18/19 o gunleride degerlendirdik ayin 21 cagirdi yumurta catlamis dedi o gunude degerlendirdik o zaman tahmini kac gun sonra test yapmam gerekiyo cok yeniyim bilmiyorum 🙈😍
Umutlubirkadin Bir nisan beklenen adet günüm ❤️ Test yaptım dün negatif çıktı 😞 umudum yok ama bekliyorum 💛😊
DuyguLinaa Turgutaykader ben ayın 5 inde regli oldum 10 unda bitti 12 sinde ovülasyon testi yaptım iki çizgi 13 ünde tekrar yaptım yine iki cizgi sonra ki günler silikleşmeye başladı bende o günleri değerlendirdim döngüm kısa oldugu için regliden hemen sonra yumurtluyomuşum
DuyguLinaa Turgutaykader bende adetten 14 gün sonra diye biliyodun ama doktorum herkezin farklı dedi döngüsü kısa olan erken yumurtlar döngüsü uzunsa 30 35 gün gibi geç yumurtlar ovülasyon testi gerçekten cok işe yaradı tavsiye ederim