Elis-im Dkmsnsmsp Bende iki isim istiyorum ama çevrem okulda sorun yaşayacağını söylüyor 🥲 öğretmenler tarafından iki ismide yazılıp kullanacağı gb. Ben aden mira Yada alina mira Yadaaaaa mirayyyy🤷🏽♀️😂☺️
DeustchBurcu Dkmsnsmsp kızımın adı Nefes Mila, doğacak olanım kız olursa Güneş Lina istiyoruz🌸 fikir olsun ❤️
Dkmsnsmsp Elis-im Aden mira guzel kuzum bakma millete benimde iki ismim var birinciyi daha çok seviyordum okul hayatım boyunca onu kullandım sorun olmuyor yanı 🥰
Leilani Elis-im aden Mira kulağa çok hoş geliyor. Benim de iki ismim var ama okul hayatında hiç sıkıntı çekmişliğim yok hep ilk ismimle seslenirlerdi ikisi birlikte çok uzun diye. Yeğenlerimin de hep ikişer isimleri (kısa isimler) var onları mesela hep bir söyleriz okulda da kendileri karar verirler
Dkmsnsmsp DeustchBurcu nefes bende düşündüm canım çok naif ya bu arada ikinci kızınızın adı da çok güzel ❤️🧿
sardunya1406 Arkadaşlar rica ediyorum, farklı olmak için çocuklarınıza abidik gubidik isimler koymayın. Zira yoklama alırken çocuğun adını okuyacağız derken helak oluyoruz 😁
mylittle_pumpkin sardunya1406 Hahahaha kesinlikle katılıyorum ben de bir öğretmen olarak 😄 Bir de Ecrin isminden bahsetmek istiyorum; sadece bir sınıfta bile 6 tane Ecrin isimli öğrencim var bilin istedim 🤭
Nurcanben mylittle_pumpkin oha rüyamda kızıma Ecrin ismini koyuyordum aklımda isim var ama ecrinde tercihler arasındaydı iyi bari uzak durayım o isimden 😂
mylittle_pumpkin Nurcanben Güzel isim ama dediğim gibi çookkk fazla, tüm Ecrin’ler birbirine karışıyor 😄
mylittle_pumpkin Nurcanben Hayır Ada ismi çok yok, hatta ben 8 yıldır hiç Ada ismine rastlamadım kendi öğrencilerimde; çok güzel bir isim 🥰