Kızlar bn bilmeden 11 haftaya kadar folbiol kullndım 3 buçuk haftalıkken gebeliği öğrendim ve kndim aldım folbiolu başladım ertsi gün ağrım çok var diye kadın doğuma gittim onlarda folbiol veriyolardı aldım dedim. Neyse sonradan oğrendim ki ağır gliyormuş korktum öğrennce. 🥺 Şuan 13 hafta olmak üzereyim ve doktorun verdiği kan ilacıda da folk asit var decavit tede folk asit var ikisnn toplamı 700 mcg folk asit ediyor decavit e başladım 11 den sonra ama kan ilacına başlayamıyorum korkudan fazla gelir diye napıcamı şaşırdım.. Bide bnde haşimoto troit var ilaç kullnıyorum ve araştırdığım kadarıyla bu tarz kronik hastalığı olanlara gnlde yüksek dozda folk asit veriyorlarmış zaten. Ama ben o gün acilde ki kadın doğum bu hastalığım bilerek vermedi folbiolu rastgele verickti. Umarım kullanmak la bilmeden de olsa iyi bir şey yapmışımdır. Ve şunu da belirtmek istiyorum ki nerdyse 2 ay boyunca idrarım bulanık tı hiç geçmedi ve başka belrtim yoktu fazla gelen folk asit idrrla atılıyor muş doktorlardan oyle izledim. İlaç bitince bulanıklık geçtiğini farktttim acaba oyuzden mi bulanıyor du?