Cinara9 Aslinda sorun değil esas hamilelik surecinde beden bakimi kendimi rahat hiss etmem icin dogumdan sonra insAllah zaten lazere gidicem sadece jilet falan istemiyorum doktor izin verirse agda yapicam
Cinara9 busrabrbr ben oyle demek istemedim yani doktorum izin verirse yapicam tabikide 🙂 siz ve ya baska hamile biri yapiyor diye değil
Cinara9 annesininkuzusuu_ Doktorum 3 ay tam dolsun ondan sonrasina bakariz dedi bende 11 haftalik hamileyim. Agda tuyleri cekiyor diye bedenim hassas cok
Minis122 Cinara9 gobek kili alinirsa. Diger bilgelerdeki gibi kalici olup sürekli almak gerekiyormus bende bunu sormustum nadil temixlemeliyim die sakin alma dokuluyor gecelik sonrasinda dediler. Bende almiyorum. Rahatsiz oluyorum ama birde oranin kiliyla omur boyu ugrasamam
Cinara9 Minis122 Tamam simdi anladm gobek icin en iyisi lazer zaten azalma oluyor ama jilet baska bir sey kullanilirsa tabikki tuy bitmez aksine artar
Minis122 Cinara9 aynen cnm. Suanlik beklemeyi tercih ettiği diyorum ha dogum sonrasi dokulmesse mecbur alicaz birde bebegnizin cinsiyeti ne benimmkizimds bole olmadi simdi oglum.olucak
Melisaka Cinara9 ben her kontrole gitmedim jiletliyorum daha önceden lazer yaptırıyodum dogumdan sonra devam ederim diye sorun yapmıyorum