Dilsay Cinara9 Hamilelikten once agdaydı simdi jiletle temizliyorum.Dogumdan hemen sonra lazerle kurtulcam insallah😂
strong_mom Cinara9 ben göbeğimi hiç temizlemedim, doğumdan sonra dökülüyor diye duydum, ne vursam sonra kalinlasacak hep çıkacak diye hiçbir şey yapmadım. Ama vücudumun normal temizliğini aksatmiyorum.
busrabrbr Cinara9 doktorunuz yapma dediyse bir başkası ben yapıyordum dedikten sonra nasıl ben de yapayım ozaman diyorsunuz ya 😭
Mutlulukkk Dilsay ya bende dogumdan hemen sonra lazere gideym diyorum ama emzirecegiz ya bi skinti olur mu acaba? 🤔
Cinara9 strong_mom Dogumdan sonra dokulme inanmiyorum ben en azindan simdilikde olsa insan rahatsiz oluyor bakim yapmak lazim 🙂
Betulaa strong_mom ben de öyle ama benim hamilelikte çıktı öncesinde yoktu, hamilelikten önce zaten alanların ve kılları olanların dökülmez bence
Cinara9 Bende aletle yapmak istiyorum epilatorle ama riske atamiyorum normalde lazere gidiyorum ama hamilelikde istemiyirum doktorumda simdilik olmaz dedi
esiaks Cinara9 bence göbeğinizde ki tüylere dokunmayın. Doğumdan sonra dökülüyorlar. Eğer alırsanız da alışıyorlar hep almak zorunda kalacaksınız sonra
Cinara9 busrabrbr ben oyle demek istemedim yani doktorum izin verirse yapicam tabikide 🙂 siz ve ya baska hamile biri yapiyor diye değil