Fatmabltc hangi fakülteden mezun oldunuz çok merak ettim? Neden bazı şeyleri abartıyorsunuz neymiş bayılmış yarım saatte kan alınıyormuş. Yeni anneleri korkutmayın artık sizde öyle oldu diye herkeste mi olacak. Çok zararlı diyorsun kendin ağzına çikolata, tatlı, reçel, şerbet, hoşaf hiç birşey sürmüyor musun?
Ben iki kere yaptırmak zorunda kaldım ikisinde de dediğiniz hiç bir şeyi yaşamadım acaba niye zaten içildikten bir saat sonra kan veriliyor yarım saatte bir kan vermek ne ? Ya benim doktorlarım bilgisizdi ya da siz çok bilgilisiniz.
Sağlık bu hanımefendi sağlık kimsenin bize veya bebeğimize bir kastı yok aa dur ben bu anneyi sevmedim vereyim de bebeği de kendi de zarar görsün diye bir amaçları da yok . Bende siz ve sizin gibi bir kaç kişi yüzünden yaptırmaktan çok korktum acaba yaptırmasam mı dedim sonra doktorlardan daha mı iyi biliyorlar deyip yaptırdım ve maalesef şekerim çıktı. Zayıflar da veya kilolularda gizli şeker denilen birşey var ve bu test yapılır sonradan yaptırmayıp ah vah demenin hiç bir anlamı kalmaz. Sizin ilk bebeğinizde şekeriniz çıkmadı diye ikincide de çıkmayacak diye bir anlamı yok veya şanslısınızdır yaptırmadığınız halde çıkmaz ama aynısını benim için kesin bir dille konuşamazsınız her insan aynı değil.