Monarosa06 Kızlar bebekleriniz hangi emzik markasını tuttu emzik alicam tomme tippe ve avent arasındayım çoğunluğa göre alicam 🌸
Ada022 Monarosa06 ben de emzik arayışındayım avent soft almayı düşünüyorum avent air alıcaktım anne memesine en yakın yumuşak olan avent softmus
Sug1 Monarosa06 ben de avent tercih ettim. Ultra air night ve ultra soft modellerini aldım. Uzun zamandır araştırıyorum bu ürün çok fazla öneriliyor🌸
handeserdes henüz doğum yapmadıysanız 1 marka alın bence sadece. her bebek her emziği sevmiyor. boşuna masraf yapmayın. biraz deneme yanılma. avent en çok tercih edilen genelde.
Busel Monarosa06 emzik yapısı direk anne memesine uygun yurtdisinda bile hastanede doktor ve ebeler direk o modeli veriyor bebeklere biraz İnternete yazarsanız farkı karşınıza cikacaktir😇 yeni doğan döneme en uygun uç o olduğu için tercih ettim
bebeklerimveben_ Sug1 ultra air night sadece karanlıkta ışık yanıyor başka bi özelliği yok ama avent kalitesi tartışılmaz
cagla9094 Oglunahamis Ben de baktım da amazonda fiyatlar daha uygun oradan almayı düşünüyorum fiyata artı olarak gümrük vergisi ödediniz mi ?
bebeklerimveben_ Monarosa06 ben wee almıştım 2 3 çeşit almadı eşime dedim hemen sen avent al almazsa da saklarız hatıra kalır hemen onu aldı dipnot 14 aylık hala emiyor 😅