Kızlar 5 haftalık hamıleyım 2 gündür akıntım vardı bugün Yok bebeğe bısey mı olmustur korkuyorum kusura bakmayın
Acilllll
İlk haftalar da böyle korkular oluyor.. endişe etmene gerek yok her zaman akıntı olacak diye de birşey yok daha çok yeni zamanla düzene girecek bir durum bu
Bazen yoğun olacaktır bazen hiç olmayacaktır korkma 😌
lekelenme ve bir pedi dolduracak kan gelmediği sürece telaş etmene gerek yok demişlerdi..İçini ferah tut, bol dua et. Rabbim zaten nasip ettiyse doğacak bebeşlerimiz. Stres yapıp belki boştan bebeğini üzüyorsundur. Selametle 🙂
humaninannesi61 ilk gebelıgım hıc bilgım olmadığı ıcın korkuyorum ☺
Kırmızı ve pembe şeklinde gelirse doktora git mutlaka
lkayRazgatLolu vardı akıntı normal sımdı ıse yok onun ıcın korktum 😁 olmaması sorun mu pekı
Dilek5555 yok hayır değil ilk zaman olmasıda öyle çok sorun teşkil etmez ama doktora gittiğinizde akıntınınızın rengini ve yoğunluğunu doktorunuzla paylaşın o da sebebini söylecektir
Merhaba ben doktora gitmedim daha kan testin den çıktı sanırım daha çok küçük 642 değerim fakat ben de herhangi bi belirti yok kusma mide bulantası sadece uykusuzluk var bu normal mi
Dilek5555 Benm de ilk insan ister istemez en ufak bir şeyde korkuyor 😌
Dilek5555 akıntın sürekli de olabilir cnm korkma akıntı tekrarlarsa ben öğrendiğim günden beri aşırı akıntım var. Kanama lekelenme olmadıgı sürece korkma .