Dilek5555 Kızlar 5 haftalık hamıleyım 2 gündür akıntım vardı bugün Yok bebeğe bısey mı olmustur korkuyorum kusura bakmayın
Nero Dilek5555 bende 6 haftama girmek üzereyim mesela 4.haftada yoğundu suan 5.hafta bitmek üzere hiç yok akıntı falan endişelenme normal bi durum
GlahBilgiliPelit Dilek5555 akıntın sürekli de olabilir cnm korkma akıntı tekrarlarsa ben öğrendiğim günden beri aşırı akıntım var. Kanama lekelenme olmadıgı sürece korkma .
Glsm İlk haftalar da böyle korkular oluyor.. endişe etmene gerek yok her zaman akıntı olacak diye de birşey yok daha çok yeni zamanla düzene girecek bir durum bu
bubik lekelenme ve bir pedi dolduracak kan gelmediği sürece telaş etmene gerek yok demişlerdi..İçini ferah tut, bol dua et. Rabbim zaten nasip ettiyse doğacak bebeşlerimiz. Stres yapıp belki boştan bebeğini üzüyorsundur. Selametle 🙂
Dilek5555 lkayRazgatLolu vardı akıntı normal sımdı ıse yok onun ıcın korktum 😁 olmaması sorun mu pekı
lkayRazgatLolu Dilek5555 yok hayır değil ilk zaman olmasıda öyle çok sorun teşkil etmez ama doktora gittiğinizde akıntınınızın rengini ve yoğunluğunu doktorunuzla paylaşın o da sebebini söylecektir
Mucize Merhaba ben doktora gitmedim daha kan testin den çıktı sanırım daha çok küçük 642 değerim fakat ben de herhangi bi belirti yok kusma mide bulantası sadece uykusuzluk var bu normal mi
Mine Mucize normaldir her hamilelik aynı değil bende de başta hiç bi belirti yoktu gecikme olunca tahmin ettim sonra bi ara uyku haline büründüm sonra bi ara kusmalarım oldu her şey farklı zamanlarda oldu 😇