TugSozTan ssahnss her bebek doğumunu kendi belirliyor. O yüzden doktorum her türlü doğumu destekliyor
TugSozTan aleeyllz12 biz beğenmedik saçmaladı yani. Beni ne ilgilendirir başörtüsü gereksiz duyar kastı ayrıca inanılmaz soğuktu
kubiko__ TugSozTan Şuan aşırı şaşırdım ilk defa böyle yorum gördüm. Ve zaten erken randevu alamamak vs bundan aşırı düşündürüyor beni devlet hastanesini seçmeme sebebim zaten geç randevu olması birde bu tavırlar benide aşırı rahatsız eder zaten
TugSozTan kubiko__ bizim deneyimizi bu şekildeydi. Benim için samimiyet ve güven vermesi çok önemliydi o yüzden ben Eylem Hanımdan çok memnunum. Ne zaman istersen ulaşabiliyorum mutlaka cevap veriyor. Asistan bile yok arada.
kubiko__ aleeyllz12 klinik tercihim olmuyor benim yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama hastane ortamı daha fazla güven veriyor bana canım
kubiko__ aleeyllz12 o kadar artı eksi şeyler duydum ki doktor ile ilgili bende dün aradım en erken 6 nisana verdiler randevu bakalım gidecekmiyim neye karar vericem inan bilmiyorum kafamda deli sorular 😂