Sevilayms elifecem8 Sabah akşam 200mg vajinal alıyorum 🙋🏼♀️ O ilaçtan korkma canım, riskli gebelikler için mucize
Ogretmen elifecem8 ben de dün iğnesini vuruldum. Ne işe yarıyo ne oluyo çok anlamadım. Lekelenmem var
Dusenerler elifecem8 benim doktorum 100 mg yetersiz kalacağını o yüzden 200 verdiğini söylemişti canım
elifecem8 Sevilayms vajinal almak daha mı iyi sizce bende uyku çol yapıyor. Artık sabah bir akşamları 2 alıyorum uyku öncesi. 200 mga çıkınca acaba sorun mu var dedim ama
kubra454 Progestan ilaç rahiz ağzını sıkılaştırmak için kullanılıyor yani bebegin Allah göstermesin düşmesini önlemek için veririliyor fitil olarak
Nurlyy Ogretmen eğer herhangi bir lekelenme veya kanama alanı varsa onları durduruyor bende de kanama alanı var 3 günde bir vırduruyorum canım çok yanıyor eve geldikten sonra 2 güne anca topluyorum hop 3. Gün yine aynı acı ama herşey bebeğimiz için iyi olucaz hepimiz inşallah
Nurlyy elifecem8 çok gerekli görülürse yapılıyor aynı zamanda fitil şeklini kullanıyorum bı esnada tabii, ağızdan almak beni çok etkiledi yasak o Yüzden bana, teşekkür ederim 🥰
Nurlyy Ogretmen bende çok endişeliyim 5 gün de geriden geliyoruz üstelik, korkuyorum ama yapacak bişey de yok hayırlısı
Tttlkk Ogretmen bende de var o doktor korkulacak bişey yok dedi eger damar yakınına yerleştiyse o da yapar hamilelik lerim %80inde görülüyor dedi korkma içini ferhan tut.
Ogretmen Nurlyy yaa benim de geriden gelecek galiba. Çünkü bu hafta kalp atışı için gidecektim ben ama dün ultrasonda kese 7mm çıktı bebeği de kalp atışını da göremedik. Acaba gelişmedi mi diye endişeleniyorum
Dusenerler elifecem8 ben bu ilacı ağızdan aldığım zaman beni aşırı etkilemişti ama fitil olarak kullandığım da herhangi bir yan etkisi olmadı
Nurlyy elifecem8 o kadar kolay ki ben hiçbir yan etkisi yaşamadım. Ağızdan aldığımda ölüyordum resmen mavi kodla hastaneye kaldırıldım doktorum çocuk düşmesin istiyorsan ama öyle ama böyle alacaksın dedi bende fitil olarak denemeye karar verdim keşke ilk başında da öyle yapsaymışım
Ogretmen Nurlyy yaa iğneden sonra bana da hap verdi sabah akşam. Şimdi yuttum hapı. Bulantı yapar dedi ama vajinal mi alsaydım ki
elifecem8 Ogretmen benimde kesem geç gözüktü ve kalp atışım geç gözüktü. Sabırsızlıkla bekledim ama sonucu aldım. Zamana ihtiyacınız olabilir sabırla sağlıklı sonucu alacağınız günü bekleyin. Endişe etmek iyi değil ❤️
Ogretmen elifecem8 inşallah dediğiniz gibi olur Allah hayırlısını versin beklemekten başka çarem yok. Ama ben iki hafta önce keseyi görmüştüm. Şimdi aynı oldu sanki kese yeni oluşmuş gibiydi