anneoluyorm_ Kızlar uygulamaya göre 130 gün sonra Allah’ın izniyle Oğluşuma kavuşuyorum. 21+3 oldum Ya Sizlerin kaç günü kaldı ?
bbgbahar Benimde son günüm yarın sabahtan yatışım yapılacak kızlar 39+1 sezaryen 🥰 çok heyecan ve gerginlik var üzerimde oğlumdan ayrı kalmak ameliyat heyecanı bu spinal olcak öteki yandan kızıma kavuşma değişik duygular yaşıyorum 🙈
_nigarr24_ bbgbahar ben de kızımdan ayrı kalacağım için çok üzülüyorum. Siz kendinizi nasıl hazırladınız bu süreç için?
Aysenur426868 bbgbahar bende öyleyim canım bende bu geceden sonra 2 günüm kaldı :( oglumfan nasıl ayrilcam of tedirginlik herşeyi düşünüyor insan
Ysmnrn sevvalbasaarrr ya benim de 39. Daha erken gelir mi acaba diye stres ve meraktan öliciim. Gerçeği bana her an gelecekmiş gibi geliyor. Aşağıya inanılmaz baskı var 🤭
323832 anneoluyorm_ uygulamaya göre son 31 gün ama saglik sorunlarimdan dolayı 3 nisanda sezaryan olacağım son 1 hafta diyebiliriz🥰
Yagmurum_herseyim 323832 bnmde uygulamaya göre son 30bende 4nisan istiyorum özellikle ama doktorum erken alma taraftarı değilim diyo,sizin hangi sorundan 3unde aliyo merak ettim 🤗
Lajour Uygulamaya göre son 8 ama tık yok sanki şimdilik 2 cm açıkla beklemedeyim. Allah yardımcımız olsun , sağlıkla kavuşmak ayaklanmak nasip olsun
Asilinannesi16 Lajour Bizimde 8 gün kaldi ama aciklik varmis en azindan adiniza sevindim valla Hergun cabalamaktan yoruldum hic dogmayacak gibi 😢
Lajour Asilinannesi16 benimde oğlum olacak , bu senenin bebekleri ya çok nazlı ya da yerlerinden çok memnunlar 🙈
begumt Asilinannesi16 bence en gec sali gecesi gelir ❤️ saglikla gelsin inşallah. En son arkadaşımınkini boyle bilmistim bu sefer de tutar belki 😁🧚♀️
Lajour Asilinannesi16 teşekkür ederim umutsuz olmayın stres yapmayın her an herşey olabilir yeterki ikinizde bu süreci sağlıkla atlatmaya odaklanın.